Πλάκα κάνεις;

Πλάκα κάνεις;

Με τη στοματική μας υγιεινή δεν πρέπει να κάνουμε πλάκα. Στην περίπτωση της ουλίτιδας, της πλέον κοινής πάθησης των ούλων, με απλές καθημερινές πρακτικές μπορούμε να διατηρήσουμε το υπέροχο χαμόγελό μας!


Με σωστό βούρτσισμα των δοντιών, σωστή χρήση του οδοντικού νήματος, χρήση στοματικών διαλυμάτων, τακτική εξέταση από τον οδοντίατρό σας, αλλά και με υγιεινή διατροφή, μπορείτε να διατηρήσετε τα ούλα σας σε άριστη κατάσταση.

Δυστυχώς, η ουλίτιδα είναι συχνή πάθηση και το κυριότερο αίτιό της είναι η οδοντική πλάκα που αναπτύσσεται στην περιοχή. Ουσιαστικά, πρόκειται για φλεγμονή των ούλων και προκαλείται όταν στις σχισμές ανάμεσα στα δόντια και στα ούλα μαζεύονται υπολείμματα τροφών.

H ουλίτιδα είναι αναστρέψιμη. Αν όμως δεν θεραπευτεί, τις περισσότερες φορές μετεξελίσσεται σε περιοδοντίτιδα, με δραματικές επιπτώσεις για το στόμα και κίνδυνο απώλειας των δοντιών. Επισκεφθείτε τον οδοντίατρό σας για να καθαρίσει τα δόντια σας από την πλάκα και την πέτρα.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι η σωστή καθημερινή στοματική υγιεινή σημαίνει υγεία των ούλων. Γι’ αυτό φροντίστε να βουρτσίζετε τα δόντια σας τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα με μία από τις αποτελεσματικές ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, όπως η Oral B Vitality, που αφαιρεί δύο φορές περισσότερη πλάκα και βοηθά στη μείωση της ουλίτιδας πιο αποτελεσματικά σε σχέση με τις απλές οδοντόβουρτσες.

Oral B Pro Expert
Oral-B Pro-Expert οδοντόκρεμα
(814)

Καμιά άλλη οδοντόκρεμα δεν προσφέρει καλύτερη προστασία σε όλες τις περιοχές που ελέγχουν περισσότερο οι οδοντίατροι.

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία