Ουρολοίμωξη: πώς να την αποφύγετε ή πώς να την καταπολεμήσετε

Ουρολοίμωξη: πώς να την αποφύγετε ή πώς να την καταπολεμήσετε

Σύμφωνα με έρευνες μία στις δύο γυναίκες θα μολυνθεί από κάποια μόλυνση της ουροδόχου κύστης μια φορά της ζωής της.


Σύμφωνα με έρευνες μία στις δύο γυναίκες θα μολυνθεί από κάποια μόλυνση της ουροδόχου κύστης μια φορά της ζωής της. Ο λόγος είναι ότι η γυναικεία ουρήθρα είναι κοντά στον κόλπο αλλά και στον πρωκτό, κάνοντας ευκολότερη την πρόσβαση των βακτηρίων στην ουροδόχο κύστη.

Τα συμπτώματα είναι:

  • Κάψιμο
  • Αυξημένη συχνότητα ούρησης
  • Δυσοσμία των ούρων
  • Δυσκολία στην ούρηση
  • Πόνος χαμηλά στην κοιλιά
  • Σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις εμφανίζεται πυρετός και τάση για εμετό
Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Οι τρόποι αντιμετώπισης της ουρολοίμωξης είναι πολλοί. Το σημαντικότερο που έχετε να κάνετε αν αισθανθείτε πως μπορεί να πάσχετε από ουρολοίμωξη, είναι να επικοινωνήσετε με τον γιατρό σας. Εκείνος θα σας συμβουλέψει να κάνετε μια γενική εξέταση ούρων, προκειμένου να σιγουρευτεί ότι πάσχετε από ουρολοίμωξη. Τα αποτελέσματα της εξέτασης βγαίνουν άμεσα, κι αν είναι θετικά, ο γιατρός σας θα σας συστήσει μια φαρμακευτική αγωγή για μια εβδομάδα.

Είναι πολύ σημαντικό κατά τη διάρκεια της ουρολοίμωξης, αλλά και για να την αποφύγετε, να πίνετε άφθονα υγρά, κατά προτίμηση νερό αλλά και χυμό από φραγκοστάφυλο (ένα ποτήρι την ημέρα), διότι σύμφωνα με έρευνες το φραγκοστάφυλο μειώνει την ικανότητα των βακτηρίων να προσκολλούν στην ουροδόχο κύστη. Επίσης, καλό θα είναι να φοράτε βαμβακερά εσώρουχα, να πλένεστε κάθε φορά που πηγαίνετε στην τουαλέτα έτσι ώστε τα βακτήρια να μην πηγαίνουν προς την ουροδόχο κύστη. Η καθαριότητα στην ευαίσθητη περιοχή είναι πολύ βασική για την προστασία από ενοχλήσεις και μολύνσεις και για τις ευαίσθητες μέρες του μήνα χρησιμοποιείστε τις σερβιέτες Αlways για να είστε καθαρή και ξέγνοιαστη όλη μέρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω