Ότι πρέπει να προσέξετε το καλοκαίρι στα γυναικολογικά

Ότι πρέπει να προσέξετε το καλοκαίρι στα γυναικολογικά

Το καλοκαίρι είναι μεν ανέμελο, αλλά θέλει λίγη προσοχή παραπάνω για να μην ταλαιπωρηθείτε με μολύνσεις και ανεπιθύμητες καταστάσεις.


Υπάρχει μία σειρά πραγμάτων που δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την δημιουργία λοιμώξεων, μολύνσεων και νοσημάτων. Γνωρίζοντας τα και παίρνοντας τα κατάλληλα μέτρα, εξασφαλίζουμε ένα όμορφο καλοκαίρι χωρίς παράπλευρες απώλειες, όπως μυκητιάσεις, ουρολοιμώξεις, κολπίτιδες και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Η ζέστη και η υγρασία που αναπτύσσονται στην ευαίσθητη περιοχή δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για την παρουσία μυκητιάσεων. Για να αποφύγετε τέτοιες καταστάσεις φροντίστε να μην μένετε με βρεγμένο μαγιό πολλές ώρες. Προτιμήστε να αλλάζετε μαγιό μετά το κολύμπι. Επίσης, σιδερώστε τα εσώρουχα καλά και προτιμήστε βαμβακερά ώστε να αναπνέει το δέρμα και να μειώνεται η εφίδρωση.

Το μπάνιο σε πισίνες με πολλά άτομα και τρόπους χλωρίωσης που δεν επαρκούν, μπορεί να έχει τα ίδια αποτελέσματα και να προκαλέσει μολύνσεις, χάρη στους μικροοργανισμούς και το χλώριο. Γι’ αυτό αμέσως μετά πλυθείτε σχολαστικά στο ντους, ώστε να τα απομακρύνετε. Αν είναι δυνατόν, αποφύγετε τις πολυσύχναστες κοινόχρηστες πισίνες ειδικά στις ώρες αιχμής.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Η αποφυγή της ούρησης για πολλές ώρες προκαλεί ουρολοιμώξεις. Μην υπερβάλλετε. Το ότι είστε εκτός σπιτιού δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχνάτε την τουαλέτα. Πίνετε πολλά υγρά και μην «κρατάτε» τα ούρα σας φροντίζοντας βέβαια πάντα να κάνετε χρήση καθαρών τουαλετών!

Αύξηση παρατηρείται το καλοκαίρι και στα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα. Η εναλλαγή συντρόφων και το αλκοόλ που «ρίχνει» το ανοσοποιητικό σύστημα παίζουν το βασικότερο ρόλο. Η χρήση του προφυλακτικού είναι απαραίτητη, όπως και η συνετή και μετρημένη συμπεριφορά στα ερωτικά σας, ώστε να γλιτώσετε από ταλαιπωρίες.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω