Όσα δεν μπορούμε να ομολογήσουμε ούτε στον ίδιο μας τον εαυτό.

Όσα δεν μπορούμε να ομολογήσουμε ούτε στον ίδιο μας τον εαυτό.

Μήπως θα προτιμούσατε χίλιες φορές να κάνετε αποτρίχωση με κερί σε όλο το σώμα από το να παραδεχθείτε την αλήθεια για ορισμένα πράγματα;


Ενώ πιθανά να ομολογούμε κάποιες αλήθειες στον εαυτό μας, ούτε καν διανοούμαστε να τις μοιραστούμε με τρίτους επειδή φοβόμαστε ότι θα κριθούμε. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε πώς οι άλλοι αντιλαμβάνονται κάποια συναισθήματά μας.

Μετάνιωσα που έκανα τρίτο παιδί
Τι μπορεί να σκεφτούν οι άλλοι για σας: Δεν αγαπάει το τρίτο της παιδί όσο τα άλλα δύο και δεν μπορεί να αντεπεξέλθει.

Τι σημαίνει πραγματικά: Κάποιοι μετανιώνουν που αναγκάζονται να αναβάλλουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. Μετανιώνουν επειδή έπαψαν να έχουν τόσο στενή σχέση με τον/τη σύζυγό τους. Μετανιώνουν επειδή αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Μετανιώνουν γιατί αισθάνονται ότι εργάζονται υπερβολικά και δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα. Αν γνωρίζατε ότι ένα ή περισσότερα από αυτά τα πράγματα μπορεί να προκύψουν από την απόκτηση τρίτου παιδιού, τότε....

Ο σύντροφός μου δεν με ελκύει σωματικά
Τι μπορεί να σκεφτούν οι άλλοι για σας: Ενδιαφέρεται μόνο για την εξωτερική εμφάνιση και δεν αγαπάει το σύντροφό της πραγματικά.

Τι σημαίνει πραγματικά: Τον ερωτευτήκατε για άλλους λόγους, εκτός από αυτόν, και βρίσκετε χιλιάδες άλλα πράγματα πάνω του που σας ελκύουν.

Δε με απασχολεί η υπερθέρμανση του πλανήτη
Τι μπορεί να σκεφτούν οι άλλοι για σας: Είναι μια εγωίστρια καταναλώτρια που ευθύνεται για την καταστροφή του πλανήτη.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Τι σημαίνει πραγματικά: Κάθε μέρα έχω να σκεφτώ τόσα πράγματα. Απλά αυτό δεν είναι μέσα στις προτεραιότητές μου. Βέβαια, το να ξεστομίσετε κάτι τέτοιο δημόσια αποτελεί πολύ σοβαρό ‘ατόπημα’ στην εποχή μας.

Είμαι ευχαριστημένη με την μάλλον βαρετή δουλειά μου
Τι μπορεί να σκεφτούν οι άλλοι για σας: Είναι τεμπέλα και δεν έχει καμία φιλοδοξία.

Τι σημαίνει πραγματικά: Αποφάσισα να διοχετεύσω το πάθος μου σε κάτι άλλο αντί να εργάζομαι 9 με 5. Είμαστε ελεύθερες να κάνουμε τις επιλογές μας κι αν αυτό σημαίνει ότι δεν μας ενδιαφέρει η καριέρα, δεν έγινε και κάτι.

Δεν μου αρέσουν τα παραπανίσια κιλά μου
Τι μπορεί να σκεφτούν οι άλλοι για σας: Τελικά έλεγε ψέματα ότι της αρέσει το σώμα της όπως είναι.

Τι σημαίνει πραγματικά: Αποφασίσατε να χάσετε κάποια κιλά, κι αυτό είναι όλο. Αλλά μόλις αρχίσετε να χάνετε βάρος, οτιδήποτε είχατε πει πριν για το πόσο ευχαριστημένη είσαστε με το σώμα σας, σίγουρα θα σχολιαστεί ‘μέχρις εσχάτων’!

Είμαι πιο ευτυχισμένη τώρα που έχω κάποια οικονομική άνεση
Τι μπορεί να σκεφτούν οι άλλοι για σας: Είναι υλίστρια και ενδιαφέρεται μόνο για το χρήμα.

Τι σημαίνει πραγματικά: Είναι πολύ πιο εύκολο να απολαύσετε τις μικρές χαρές της ζωής όταν δεν έχετε να σκέφτεστε τα χρήματα που σας λείπουν! Όλες ξέρουμε ότι είμαστε πιο ευτυχισμένες όταν δεν αγωνιούμε για το πώς θα πληρώσουμε το πετρέλαιο τον επόμενο μήνα και έχουμε τη δυνατότητα, που και που, να ‘κανακέψουμε’ τον εαυτό μας.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω