Οι μητέρες ομορφαίνουν τη ζωή μας

Οι μητέρες ομορφαίνουν τη ζωή μας!

Μια συγγραφέας μάς εξομολογείται πώς η μητέρα της την στήριξε σε κάθε στάδιο της ζωής της. Οι διηγήσεις της είναι πραγματικά συγκινητικές…


Η μητέρα μου μπορεί να μην είναι τέλεια, αλλά έκανε (και εξακολουθεί να κάνει) τη ζωή μου υπέροχη. Όσο μεγάλωνα, η μητέρα μου ήταν για μένα ένα ακλόνητο στήριγμα. Όταν θέλησα να σταματήσω τα αθλήματα και να ξεκινήσω μαθήματα χορού, με στήριξε στο έπακρο.

Όταν αποφάσισα να αφιερώσω τη ζωή μου στην κολύμβηση, ήταν πάντα στις κερκίδες για να με υποστηρίζει, ακόμη κι αν χρειαζόταν να ταξιδέψει 11 ώρες για να είναι εκεί.

Στην εφηβεία, όταν συχνά γυρνούσα σπίτι κλαίγοντας γιατί για άλλη μια φορά ένα αγόρι «με πλήγωσε», ήταν δίπλα μου και φρόντιζε να με παρηγορεί, να μου δίνει κουράγιο και να μου εξηγεί για ποιους λόγους ήμουν πολύ πιο δυνατή από εκείνον.

Ποτέ δεν θα ξεχάσω την τελευταία χρονιά στο λύκειο. Εμφάνισα θρόμβωση και έμεινε μαζί μου στο νοσοκομείο για μέρες, χωρίς να φύγει ούτε στιγμή από το πλευρό μου. Λόγω αυτού του προβλήματος υγείας δεν ήμουν πλέον σε θέση να αγωνίζομαι και να τα καταφέρνω όπως πριν στην κολύμβηση.

Με τη συμβουλή της, αντί για κολύμβηση, εκείνη τη χρονιά επέλεξα να γραφτώ στη θεατρική ομάδα και κατάφερα να πάρω πρωταγωνιστικό ρόλο στο μιούζικαλ που θα ανέβαζε το σχολείο. Ανέκαθεν τραγουδούσα ωραία, αλλά κανείς δεν πίστευε πιο πολύ στο ταλέντο μου από τη μαμά μου.

Το έργο παίχτηκε πέντε φορές μέσα σε ένα σαββατοκύριακο και η μητέρα μου δεν έχασε ούτε μία παράσταση. Μετά από κάθε παράσταση, έδειχνε όλο και πιο περήφανη…

Αν δεν ήταν εκείνη, δεν θα είχα αποφασίσει να πάω καν στην ακρόαση. Πίστευε σε μένα περισσότερο από οποιονδήποτε και μου έδωσε κουράγιο να κάνω κάτι που με φόβιζε για χρόνια: να παίξω στο θέατρο.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Αυτό με όπλισε με αυτοπεποίθηση και έτσι έγινα δεκτή σε ένα συγκρότημα στο πανεπιστήμιο, όπου είχα να την ευκαιρία να ζήσω φανταστικές εμπειρίες. Χωρίς την υποστήριξη της μητέρας μου, ποτέ δεν θα είχα την ευκαιρία να συγκεντρώσω τόσα υπέροχα βιώματα.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η μητέρα μου μού δίδαξε τι σημαίνει στοργή και τρυφερότητα. Χάρη στη δική της ανιδιοτέλεια, έμαθα να προσφέρω απλόχερα στους συνανθρώπους μου και να εστιάζω πάντα στα θετικά στοιχεία των γύρω μου.

Η μητέρα μου μού έμαθε να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου και ανέδειξε τη δύναμη που έχω μέσα μου όσο κανένας άλλος. Μου θύμιζε πάντα ότι είμαι προικισμένη με καλοσύνη και ευστροφία και δεν πρέπει να αφήνω τους άλλους να με μειώνουν. Ήθελε πάντα να εκφράζω τη γνώμη μου, σε όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής μου.

Η μητέρα μου μού έδωσε φωνή και δύναμη με διάφορους τρόπους, όπως έχουν κάνει και πολλές άλλες μητέρες για τις κόρες τους.

Οι μητέρες ομορφαίνουν τη ζωή μας, όχι μόνο επειδή μας φέρνουν στον κόσμο αλλά και γιατί μας δίνουν τη στήριξη που χρειαζόμαστε ώστε να διαμορφώσουμε την προσωπικότητά μας. Οι μητέρες μας μάς εμπνέουν και χάρη σ' αυτές γινόμαστε πιο δυνατές.

Όλοι μας χρειαζόμαστε ένα στήριγμα και οι μητέρες μας δεν σταματούν ποτέ να πιστεύουν σε μας.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω