Οι αλλαγές στο στυλ είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα

Οι αλλαγές στο στυλ είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα

Δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες μέσα στην ημέρα. Αλλιώς θέλετε να φαίνεστε στη δουλειά, αλλιώς στο γυμναστήριο, αλλιώς στις βόλτες με τις φίλες σας κι αλλιώς στη βραδινή σας έξοδο.


Αυτό που είναι κοινό, όμως, σε κάθε σας εμφάνιση είναι η αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας που θέλετε να αισθάνεστε.

Αλλάξτε όσες φορές θέλετε μέσα στην ημέρα και αφήστε τα σερβιετάκια Alldays να φροντίσουν για τα υπόλοιπα. Έχουν το 2 σε 1 κάλυμμα, με ένα υπεραπορροφητικό στρώμα κάτω και ένα πολύ απαλό από πάνω, με αποτέλεσμα να νιώθετε πάντα σαν να έχετε μόλις ντυθεί.

Ξυπνήστε το πρωί και ντυθείτε κάπως πιο συντηρητικά αλλά άνετα, για να αντέξετε το φόρτο εργασίας στη δουλειά. Επιλέξτε κομμάτια φαρδιά και όχι πολύ κοντά, ώστε να κινήστε και να κάθεστε άνετα.

Πάρτε μαζί σας στην έξτρα τσάντα τα κορμάκια της γυμναστικής και τη φόρμα σας για τη στάση στο γυμναστήριο, όπως και το τζιν με το T-shirt σας για το γρήγορο καφέ με τις φίλες, ώστε να πείτε τα νέα της ημέρας.

Μένει μία αλλαγή. Η βραδινή για την έξοδο. Ένα ελαφρύ φόρεμα θα κάνει πιο όμορφη και πιο δροσερή την καλοκαιρινή νύχτα που έρχεται. Σινεμά, ποτό ή φαγητό; Διαλέξτε. Σε όλα θα έχετε την ίδια αίσθηση σιγουριάς και άνεσης.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω