Οδοντόβουρτσα... ηλεκτρική ή απλή;

Οδοντόβουρτσα... ηλεκτρική ή απλή;

Η διασφάλιση καλής στοματικής υγιεινής και τακτικού βουρτσίσματος των δοντιών είναι σημαντικό να γίνεται από μικρή ηλικία. Αλλά τι τύπο οδοντόβουρτσας είναι καλύτερο να προτιμήσετε;


Οποιονδήποτε τύπο οδοντόβουρτσας και να χρησιμοποιείτε εσείς και η οικογένειά σας, οι οδοντίατροι και οι ειδικοί οδοντικής υγείας συμφωνούν σε ένα: το πραγματικά σημαντικό είναι να βουρτσίζετε τα δόντια σας τακτικά, με το που εμφανιστούν τα βρεφικά δόντια.

Όταν το μωράκι σας είναι ακόμα πολύ μικρό και ίσα που προβάλλουν τα πρώτα του δοντάκια, καλό θα ήταν να τρίβετε τα ούλα του με ένα υγρό κομμάτι μουσελίνας κι ελάχιστη ποσότητα βρεφικής οδοντόκρεμας. Αυτή η διαδικασία θα μπορέσει να βοηθήσει να εντυπωθεί στο παιδί της η συνήθεια να καθαρίζει τα δόντια και τα ούλα του από πολύ μικρή ηλικία. Όσο το παιδί σας είναι μικρό, συνίσταται η χρήση μιας απλής οδοντόβουρτσας Oral-B γιατί η λαβή είναι πιο εύκολη στη χρήση κατά το βούρτσισμα.

Καθώς το παιδί σας μεγαλώνει και έχει βάλει στις καθημερινές του συνήθειες το βούρτσισμα, η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα μπαίνει σιγά-σιγά στη ζωή του. Η Oral-Stages Power είναι μια καλή επιλογή για να ξεκινήσει αφού μετατρέπει το βούρτσισμα σε διασκέδαση. Η αίσθηση της περιστρεφόμενης κεφαλής της οδοντόβουρτσας επάνω στα δόντια του γαργαλάει και του αρέσει να νιώθει ότι έχει τον έλεγχο από τη στιγμή που μπορεί να πατήσει το πλήκτρο on/off. Χάρη στην εφαρμογή Disney Magic Timer στο smartphone του μπαμπά ή της μαμάς (Android & iOS), 9 στα 10 παιδιά βουρτσίζουν για περισσότερη ώρα τα δόντια τους κοιτώντας το χρονόμετρο μέχρι να συμπληρώσει τα 2 λεπτά*. Έτσι, το βούρτσισμα γίνεται διασκέδαση.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Έτσι, δεν χρειάζεται να ξεχνιoύνται πλένοντάς τα ή να δυσανασχετούν περιμένοντας το βούρτσισμα να τελειώσει! Σε αυτό συμβάλλουν άλλωστε και οι ήρωες της Disney με τις μοναδικές περιπέτειες στις οποίες συμμετέχουν, καθώς οι γονείς είναι σίγουροι πως το βούρτσισμα διαρκεί 2 λεπτά, στον προτεινόμενο δηλαδή από τους οδοντιάτρους χρόνο.

*2 λεπτά χρόνος βουρτσίσματος που συνίσταται από τους οδοντιάτρους.  

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω