Ο χρόνος είναι... ο,τι εσείς θέλετε!

Ο χρόνος είναι... ο,τι εσείς θέλετε!

Και ξαφνικά, συνειδητοποιείτε ότι έχετε, επιτέλους, ελεύθερο χρόνο! Τα παιδιά έχουν μεγαλώσει και τα πρωινά, σας ανήκουν ξανά! Τώρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσετε πού θα διοχετεύσετε την ενέργεια που σας κατακλύζει και μόνο στην σκέψη του ελεύθερου χρόνου.


Πρώτα απ’ όλα, σκεφτείτε όλες τις παλιές συμμαθήτριες και φίλες με τις οποίες έχετε χαθεί! Μπορείτε να ξαναβρεθείτε πίνοντας καφέ με την ησυχία σας και λέγοντας τα νέα σας!

Προτιμάτε κάτι πιο εποικοδομητικό; Εκείνα τα μαθήματα ιταλικών που πάντα ονειρευόσασταν; Τα σεμινάρια μαγειρικής που σας φάνηκαν τόσο ενδιαφέροντα; Η λαχτάρα σας να μάθετε την τέχνη του χορού και της αγιογραφίας μπορεί να πραγματοποιηθεί επιτέλους! Και μάλιστα, χωρίς ιδιαίτερο κόστος!

Εκτός από ιδιαίτερα μαθήματα ή ακριβά σεμινάρια, πολλοί δήμοι προσφέρουν εργαστήρια για τους δημότες σε ιδιαίτερα καλές τιμές ενώ υπάρχουν και επιδοτούμενα προγράμματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Είχατε στο νου σας κάτι ακόμα πιο εποικοδομητικό; Μπορείτε πάντα να κάνετε μια νέα επαγγελματική αρχή! Αν ψάξετε, ίσως βρείτε κάποια θέση μερικής απασχόλησης ή να δουλέψετε ως ελεύθερος επαγγελματίας από την άνεση του σπιτιού σας. Ακόμα κι αν ο ελεύθερος χρόνος σας δεν μεταμορφωθεί σε χρήμα, μπορεί κάλλιστα να είναι η μεγάλη ευκαιρία να διαβάσετε τα άπαντα του Καζαντζάκη ή να αρχίσετε προπόνηση για μαραθώνιο!

Όπως κι αν έχει, αν ο χρόνος σας ανήκει, είστε ήδη κερδισμένη!

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω