Ο ύπνος είναι μεγάλη υπόθεση

Ο ύπνος είναι μεγάλη υπόθεση

Φαντάζει τόσο απλό: κλείνω τα μάτια και κοιμάμαι! Είναι όμως;


Εφόσον είναι φυσική ανάγκη του οργανισμού, η επίτευξη του ύπνου οφείλει να είναι κάτι απλό.

Κι όμως, ακόμα και κάτι που φαντάζει τόσο απλό, λόγω των καθημερινών καταστάσεων που βιώνουμε, μπορεί να μετατραπεί σε μία διαδικασία εξαιρετικά δύσκολη.

Εμείς θα μοιραστούμε μαζί σας κάποια μικρά μυστικά, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τον ύπνο σας καθημερινά, μέχρι το πρωί! Πολύ σημαντική είναι η φροντίδα του σώματός σας πριν πέσετε για ύπνο.

Αν έχετε τη δυνατότητα, κάντε ένα -έστω και σύντομο- χαλαρωτικό αφρόλουτρο. Ακόμα και δέκα λεπτά μέσα στην μπανιέρα θα καταφέρουν να βγάλουν από το μυαλό σας τις σκοτούρες της ημέρας.

Το ίδιο μπορούν και να κάνουν και μερικά λεπτά ηρεμίας μπροστά στον καθρέφτη. Ξεβαφτείτε, πλύνετε καλά το πρόσωπό σας, φορέστε κρέμα νυκτός και απλώστε την απαλά αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

Στη συνέχεια, φορέστε μια αγαπημένη νυχτικιά και πάρτε στο κομοδίνο σας ένα ζεστό φλιτζάνι γάλα που κάνει θαύματα στον τομέα της ηρεμίας!

Τέλος, λύστε τα μαλλιά σας, απαρνηθείτε στέκες και κοκαλάκια και ξαπλώστε αναπαυτικά στο κρεβάτι σας. Αν ακόμα δεν είστε έτοιμες να αποκοιμηθείτε, πείτε όχι στο control της τηλεόρασης και προτιμήστε ένα βιβλίο που θα σας μεταφέρει σε ονειρικούς κόσμους με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.

Τώρα, αναλαμβάνει ο Μορφέας τα όνειρά σας και η Always Night την 100% αίσθηση σιγουριάς Μέρα και Νύχτα. Ζήσε κάθε περίοδο της ζωής σου. Always.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σερβιετάκια

Always Σερβιετάκια

Always

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω