Ο σωστός τρόπος ζωής

Ο σωστός τρόπος ζωής

Η δύναμη βρίσκεται στη συνεργασία.


Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός W.I.N. Hellas προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία και τη στήριξη γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Στο ημερολόγιο που έφτιαξε η W.I.N. Hellas μαζί με την Always, ένα brand που είναι συνώνυμο της γυναικείας προστασίας, μιας και στόχο έχει να παρέχει απόλυτη προστασία και αίσθηση σιγουριάς στις γυναίκες, κάθε μήνα υπάρχει ένα μήνυμα γύρω από το θέμα του ημερολογίου («Σχέσεις Προστασίας»).

Για τον Μάιο, ο Σωτήρης Νίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου φωτογραφίζονται μαζί και μας υπενθυμίζουν ότι η ισχύς είναι... εν τη ενώσει.  Γιατί η δύναμη βρίσκεται στη συνεργασία. Αυτό το βλέπουμε στην καθημερινότητά μας, που γίνεται πολύ πιο όμορφη και παραγωγική όταν είμαστε διατεθειμένοι να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας και να αισθανθούμε ότι ανήκουμε σε μια κοινωνία που μας προστατεύει, ειδικά τώρα που οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σερβιετάκια

Always Σερβιετάκια

Always

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω