Ο οδοντίατρος είναι φίλος μας

Ο οδοντίατρος είναι φίλος μας

Ισχύει, αλλά για να το πιστέψουν τα παιδιά, πρέπει πρώτα να το πιστέψουν οι μεγάλοι!


Αν λοιπόν ένα ραντεβού με τον οδοντίατρο είναι ικανό να σας χαλάσει τη μέρα, την προηγούμενη νύχτα, εβδομάδα ή μήνα, καλό είναι να αρχίσετε να συμφιλιώνεστε με την ιδέα ότι οι οδοντίατροι είναι πολύτιμοι σύμμαχοι στη διατήρηση καλής στοματική υγιεινής.

Μην το αναβάλλετε λοιπόν!

Βάλτε στο πρόγραμμα την επίσκεψη στον οδοντίατρο τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο, για προληπτικό έλεγχο και καθαρισμό των δοντιών από την πέτρα και τις επιφανειακές χρωστικές των δοντιών. Έτσι, αν κάνουν την εμφάνισή τους οι ενοχλητικές παθήσεις των δοντιών, τερηδόνα και ουλίτιδα, τουλάχιστον θα τις έχετε εντοπίσει εγκαίρως.

Βλέποντας το καλό σας παράδειγμα, τα παιδιά δεν θα φοβηθούν να κάνουν κι αυτά με τη σειρά τους την επίσκεψη στην οδοντιατρική καρέκλα, ώστε να διαπιστώσει ο γιατρός αν χρειάζονται σιδεράκια.

Πάντως, ο καθημερινός σας σύμμαχος στη διατήρηση καλής στοματικής υγιεινής σας περιμένει πιστά στο μπάνιο. Είναι η Oral B, η ηλεκτρική επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα που χάρη στην περιστροφική-παλμική κίνησή της με 7.600 στροφές το λεπτό, όχι μόνο καθαρίζει ολόκληρο το στόμα με την ίδια αποτελεσματικότητα, αλλά απομακρύνει έως και 2 φορές περισσότερη πλάκα από τις κοινές οδοντόβουρτσες ενώ αφαιρεί και τις επιφανειακές κηλίδες, σαν να βγήκατε μόλις από τον οδοντίατρο!

Oral B Pro Expert
Oral-B Pro-Expert οδοντόκρεμα
(814)

Καμιά άλλη οδοντόκρεμα δεν προσφέρει καλύτερη προστασία σε όλες τις περιοχές που ελέγχουν περισσότερο οι οδοντίατροι.

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία