Ο κόσμος των αφεψημάτων.

Ο κόσμος των αφεψημάτων

Όσο περισσότερο κρύο τόσο μεγαλύτερη η ανάγκη μας για κατανάλωση αφεψημάτων, αφού μας ζεσταίνουν και ταυτόχρονα το καθένα έχει και ευεργετικές ιδιότητες.


Το φασκόμηλο, που τα αρωματικά του φύλλα γεμίζουν τα βουνά της Ελλάδας, μας προσφέρει ένα χωνευτικό ρόφημα. Αν αφήσουμε τα φύλλα του για μια εβδομάδα σε ένα μπουκάλι με κόκκινο κρασί, τότε αποκτά διεγερτικές ιδιότητες.

Ο ευκάλυπτος, που τα φύλλα του είναι πλούσια σε θεραπευτικά αιθέρια έλαια, χρησιμοποιείται σαν αντισηπτικό των πνευμόνων. Το χαρακτηριστικό άρωμα που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι χωνευτικό και τονωτικό και επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επουλωτικό σε πληγές.

Ένα αφέψημα του οποίου οι ιδιότητες αυξάνονται μέρα με τη μέρα είναι το τσάι. Σύμφωνα με έρευνες που γίνονται ανά τον κόσμο, το τσάι φαίνεται να βοηθάει πολύ τον ανθρώπινο οργανισμό και, λόγω των αντιοξειδωτικών ουσιών του, να προλαμβάνει ασθένειες, όπως ο καρκίνος του μαστού, του στομάχου, του οισοφάγου, του προστάτη, της λευχαιμίας, του δέρματος και άλλων ειδών καρκίνου.

Το χαμομήλι προστίθεται στη λίστα με τα ευεργετικά αφεψήματα, καθώς είναι πολύ σημαντικό, αφού προσφέρει αρωματικές και φαρμακευτικές ιδιότητες. Το άνθος από το χαμομήλι έχει ηρεμιστικές, τονωτικές αλλά και αντισηπτικές ιδιότητες.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω