Ο ειδικός των δοντιών μας.

Ο ειδικός των δοντιών μας

Η αλήθεια για τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες.


Ο Phillip Bellamy, ο κλινικός επιστήμονας της Oral B μας αποκαλύπτει ό,τι πρέπει να γνωρίζουμε για τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες.

Η αλήθεια είναι ότι οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, όταν χρησιμοποιούνται σωστά, είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο μαλακές για τα ούλα και για τα δόντια.

Όπως μας λέει, αυτό συμβαίνει γιατί με την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα χρησιμοποιούμε πολύ λιγότερη κάθετη πίεση από ότι με μια χειροκίνητη.

Απλώς χρειάζεται να οδηγήσετε απαλά την κεφαλή όταν αυτή βρίσκεται σε λειτουργία βουρτσίσματος. Μάλιστα, κάποιες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, όπως η σειρά Oral-B Professional Care, έχουν αισθητήρες πίεσης που σας ειδοποιούν όταν βουρτσίζετε τα δόντια σας πολύ δυνατά.

Η Oral B αποτελεί τη Νο 1 επιλογή των οδοντιάτρων παγκοσμίως. Με την ιδιότητά της να αφαιρεί έως και δύο φορές περισσότερη πλάκα από τις απλές, χειροκίνητες οδοντόβουρτσες, βελτιώνει σημαντικά τη στοματική υγιεινή και βοηθά στη μείωση της ουλίτιδας.

Oral B Pro Expert
Oral-B Pro-Expert οδοντόκρεμα
(814)

Καμιά άλλη οδοντόκρεμα δεν προσφέρει καλύτερη προστασία σε όλες τις περιοχές που ελέγχουν περισσότερο οι οδοντίατροι.

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα