Νομίζετε ότι όλες οι οδοντόκρεμες είναι ίδιες

Νομίζετε ότι όλες οι οδοντόκρεμες είναι ίδιες; Όχι πια. Εκατομμύρια άνθρωποι προτιμούν πλέον την Oral-B Pro-Expert. Ανακαλύψτε γιατί.

Η οδοντόκρεμα όπως δεν την έχετε ξαναδεί. Εκατομμύρια άνθρωποι προτιμούν πλέον την Pro-Expert.


Μην κάνετε συμβιβασμούς στην υγεία των δοντιών σας

Πολλές από τις οδοντόκρεμες που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά εξακολουθούν να βασίζονται σε μια σύνθεση με φθοριούχο νάτριο που αναπτύχθηκε τη δεκαετία του '50. Παρόλο που το φθόριο αποτέλεσε σημαντική ανακάλυψη για την καταπολέμηση της τερηδόνας, οι ευεργετικές του ιδιότητες είναι περιορισμένες και δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής.

1η Πρόκληση: Οξέα

Η διατροφή μας περιέχει όλο και περισσότερες όξινες τροφές. Παρόλο που η οδοντόκρεμα σας μπορεί να υπόσχεται ότι δυναμώνει το σμάλτο ή προστατεύει τα ευαίσθητα δόντια, η δράση της εξασθενεί όταν τρώτε ή πίνετε κάτι, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο κίνδυνος διάβρωσης των δοντιών από τα οξέα.  Μία πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα νέων, υγιών Ευρωπαίων αποκάλυψε ότι το ένα τρίτο* εμφάνιζε ήδη υψηλά επίπεδα διάβρωσης του σμάλτου πριν την ηλικία των 35.

 2η Πρόκληση: Βακτήρια

Τα βακτήρια είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας του στόματος, όμως η υπερβολική συγκέντρωση βακτηρίων μπορεί να προκαλέσει κακοσμία του στόματος, πλάκα, πέτρα, παθήσεις των ούλων και απώλεια δοντιών. Παραδόξως, οι περισσότερες φθοριούχες οδοντόκρεμες δεν περιέχουν ουσίες για την καταπολέμηση των βακτηρίων με αποτέλεσμα τα βακτήρια να πολλαπλασιάζονται μέσα σε λίγα λεπτά.

 Σε τι διαφέρει η Pro-Expert;

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Η Pro-Expert είναι η μόνη οδοντόκρεμα που ενσωματώνει την τεχνολογία stabilised Stannous Fluoride Complex. Κάνει τα δόντια πιο ανθεκτικά στα οξέα και την καθημερινή φθορά σχηματίζοντας μία αδιάλυτη ασπίδα μακράς προστασίας ενάντια στα οξέα. Τα ενεργά μικροσωματίδια που απελευθερώνονται εισχωρούν ανάμεσα στα δόντια για ακόμη καλύτερο καθαρισμό, καταπολεμώντας τα βλαβερά βακτήρια και εμποδίζοντας την επανεμφάνισή τους μετά το βούρτσισμα.

Μπορείτε να αισθανθείτε τη διαφορά από την πρώτη κιόλας χρήση. Ήδη από την πρώτη ημέρα νιώθετε τα δόντια σας πιο καθαρά και πιο λεία, ενώ μετά από δύο εβδομάδες θα διαπιστώσετε ότι σιγά σιγά δυναμώνουν. Η οδοντόκρεμα που χρησιμοποιείτε τα κάνει όλα αυτά; Αν όχι, τότε ήρθε η ώρα να την αλλάξετε.

 

  • Δόντια πιο δυνατά από την πρώτη κιόλας φορά που τα βουρτσίζετε, με συνεχόμενη χρήση
  • Δόντια 10 φορές πιο δυνατά σε σχέση με μία κοινή οδοντόκρεμα.** Κλινικά αποδεδειγμένο
  • Άμεσα αισθητά αποτελέσματα -το 81% που το δοκίμασε υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη οδοντόκρεμα προσφέρει μία αίσθηση καθαριότητας που γίνεται αισθητή από το πρώτο κιόλας βούρτσισμα.

*Μέσες στατιστικές τιμές με βάση ευρωπαϊκή έρευνα: D.W. Bartlett, A. Lussi, N.X. West, P. Bouchard, M. Sanz, D. Bourgeois: Συχνότητα εμφάνισης οδοντικής φθοράς στις παρειακές και γλωσσικές επιφάνειες και πιθανοί παράγοντες κινδύνου σε νέους Ευρωπαίους ενήλικες

** Ενάντια στη διάβρωση σμάλτου, σε σύγκριση με μία κοινή οδοντόκρεμα που περιέχει μονοφθοροφωσφορικό νάτριο

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα