Νιώθω άβολα όταν

«Νιώθω άβολα όταν…»

Σας προσκαλούμε να κάνετε μια μικρή έρευνα και να ανακαλύψετε πότε λέτε μέσα σας τη φράση «νιώθω άβολα...». Θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα της «έρευνάς» σας, αλλά και με τις λύσεις που σας προτείνουμε!


 Νιώθω άβολα…

 

  • …όταν δεν είμαι κατάλληλα ντυμένη στο γραφείο: βρείτε τι θα φορέσετε από την προηγούμενη μέρα. Σκεφτείτε τις υποχρεώσεις σας -είναι μία ημέρα με επίσημες συναντήσεις ή μία απλή ημέρα γραφείου-, επιλέξτε το κατάλληλο σύνολο και τοποθετήστε το σε ένα εύκολο σημείο από το βράδυ, ελέγχοντας αν είναι όλα όπως τα θέλετε. Αν έχετε λίγο παραπάνω χρόνο, σκεφτείτε και με τι αξεσουάρ μπορείτε να το συνδυάσετε!

 

  • όταν έχω απρόσμενους καλεσμένους και το σαλόνι/καθιστικό είναι ακατάστατο: υπάρχουν εύκολες & πρακτικές λύσεις να είναι πάντα τακτοποιημένο τουλάχιστον το καθιστικό! Μην επιτρέπετε σε κανένα μέλος της οικογένειάς να αφήνει παπούτσια, τσάντες και μπουφάν σε αυτόν τον χώρο μπαίνοντας στο σπίτι. Μπορούν όλα να πηγαίνουν στη θέση τους απευθείας. Έτσι, θα γλιτώσετε από την ανώφελη συσσώρευση πραγμάτων στο χώρο. Για όσα υπάρχουν πάντα σε αυτό το δωμάτιο του σπιτιού τοποθετήστε δύο καλαίσθητα καλάθια -φροντίζοντας το ένα από τα δύο να έχει καπάκι-, που ταυτόχρονα θα λειτουργούν διακοσμητικά, για να συγκεντρώνετε μέσα σε δύο λεπτά χειριστήρια, περιοδικά, βιβλία και μικροαντικείμενα.  
Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

 

  • …όταν το φαγητό δεν βγει όπως ήθελα: αντιμετωπίστε το με χιούμορ! Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Δείτε το σαν μία παραλλαγή της συνταγής που προσπαθήσατε να φτιάξετε και κρατήστε τυχόν καλά στοιχεία που προέκυψαν –π.χ. λίγο πιο πικάντικο. Η οικογένειά σας σίγουρα θα καταλάβει και θα εκτιμήσει τον κόπο σας, κι αν πρόκειται για κάποιο τραπέζι και καλεσμένους δεν έχετε παρά να τους υποσχεθείτε μία ακόμη βραδιά στο σπίτι σας με κάποια άλλη σπεσιαλιτέ σας.

 

  • όταν έχω περίοδο : τώρα έχετε τις νέες Always Ultra! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγωνιάτε, αφού είναι τόσο αποτελεσματικές, που απορροφούν όχι μόνο πολύ γρήγορα, αλλά ακόμα κι όταν έρθουν τα πάνω κάτω! Κάντε το πρόγραμμά σας κανονικά, χωρίς καμία αλλαγή, και αισθανθείτε ασφάλεια και άνεση γιατί οι νέες Always Ultra προσφέρουν έως 100% προστασία από διαρροές.  

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σερβιετάκια

Always Σερβιετάκια

Always

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα