Μία ακόμη ημέρα ξεκινάει

Μία ακόμη ημέρα ξεκινάει

Ξεκινήστε με κέφι και όρεξη για ζωή κάθε πρωί και κάντε την μία ημέρα καλύτερη από την επόμενη.


Το πρωινό ξύπνημα είναι απλά η αρχή για μία γεμάτη μέρα που θα σας κάνει να αγαπήσετε τη ζωή και να χαρείτε κάθε λεπτό που περνάει. Πάνω απ’ όλα χρειάζεται καλή διάθεση, αλλά και κάποιες μικρές έξυπνες κινήσεις που αν τις συμπεριλάβετε στην καθημερινή σας ρουτίνα θα πάψει να είναι «ρουτίνα» καθώς θα κάνει την κάθε ημέρα μοναδική.

  • Ξυπνήστε λίγο νωρίτερα και αφιερώστε λίγα λεπτά σε κάποιες ασκήσεις που θα κάνουν το σώμα και το πνεύμα σας να αποκτήσει ενέργεια. Δεν χρειάζεστε πολλά. Ένα στρώμα γυμναστικής, κάποια βαράκια και ξεκινήστε.
  • Ένα δροσερό ντους θα τονώσει ευχάριστα το σώμα σας, ενώ τα αρώματα του αφροντούς θα επιδράσουν στην ψυχοσύνθεση σας. Επιλέξτε αρώματα από εσπεριδοειδή που αναζωογονούν και αφήστε τα χαλαρωτικά για το βράδυ.
  • Ξεχάστε τον σκέτο καφέ! Ο οργανισμός σας χρειάζεται ενέργεια και θα την αποκτήσει με ένα φυσικό χυμό και ένα πρωινό όχι απαραίτητα μεγάλο αλλά σίγουρα πλούσιο. Η αγαπημένη σας μαρμελάδα, τα μπισκότα της μαμάς ή ένα τοστ σας περιμένουν. Πάρτε και κάτι μαζί σας για κολατσιό.
  • Μην τρέχετε για τη δουλειά. Εξασφαλίστε λίγο χρόνο στο σπίτι ή στη διαδρομή – αν χρησιμοποιείτε μέσα μαζικής μεταφοράς- για να ακούσετε τη μουσική που σας αρέσει και να διαβάσετε τα νέα της ημέρας ή τα social media από το smart phone.
  • Δείτε τη δουλειά σας και όποια άλλη υποχρέωση μπορεί να περιλαμβάνει η ημέρα σαν μία ακόμη ευκαιρία να αποκομίσετε καινούριες εμπειρίες και να συναντήσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ξεκινήστε την ημέρα και αφήστε να συμβούν μόνο όμορφα και θετικά!
Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Δεν υπάρχουν πλέον «δύσκολες ημέρες του μήνα», χάρη στη νέα τεχνολογία acti-pearls της Always, κι έτσι κάθε πρωινό ξύπνημα είναι μοναδικό. Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το εμπλουτίσετε με ευχάριστες στιγμές.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σερβιετάκια

Always Σερβιετάκια

Always

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω