Μεσογειακή φρεσκάδα, ηλιόλουστο πρωινό

Μεσογειακή φρεσκάδα, ηλιόλουστο πρωινό

Κρατήστε την αίσθηση του καλοκαιριού για όλο το χρόνο στο σπίτι σας.


Πόσο αναζωογονητικό μπορεί να είναι ένα ηλιόλουστο πρωινό! Μας γεμίζει με ενέργεια για να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, μας φτιάχνει τη διάθεση και μας προετοιμάζει για όμορφα πράγματα που έρχονται στη ζωή μας. Η αίσθηση αυτή όπως αποτυπώνεται στον ψυχισμό μας, μπορεί να μας φέρει μόνο καλά. Η ζεστασιά που μας πλημμυρίζει και τα θετικά συναισθήματα λειτουργούν σαν πηγή ενέργειας σε μία σειρά πραγμάτων κι ενεργειών.

Η παρουσία του ήλιου παίζει ευεργετικό ρόλο, καθώς γεμίζει τις μπαταρίες μας, προσφέρει υγεία, δύναμη και δημιουργεί θετικά συναισθήματα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι λαοί που ζούνε περιμετρικά της Μεσογείου, όπου η ηλιοφάνεια είναι μεγαλύτερη, είναι πιο χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι! Άλλωστε, αυτή η επίδραση του ήλιου στην ψυχολογία μας έχει αποδειχτεί επιστημονικά. Και ως γνωστόν, η καλή ψυχολογία συνδέεται με την καλή σωματική υγεία. Έτσι, καθώς μειώνει το άγχος και ρυθμίζει τις ορμόνες μας, οδηγεί σε ένα ισορροπημένο και δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Το υγρό στοιχείο της Μεσογείου αντίστοιχα είναι αυτό που οδηγεί στο γνωστό μεσογειακό ταμπεραμέντο. Ο συνδυασμός τους, είναι μοναδικός και αξιοζήλευτος. Το απορρυπαντικό Lenor κατάφερε να κλείσει αυτόν τον συνδυασμό Μεσογειακής φρεσκάδας-ηλιόλουστου πρωινού στο αντίστοιχο άρωμα του και να μας βοηθήσει να κρατήσουμε με αυτόν τον τρόπο τα ίδια αισθήματα που νιώθουμε αυτές τις ημέρες, ακόμη κι όταν θα είναι πλέον χειμώνας και ο ήλιος με τη θάλασσα θα βρίσκονται μακριά μας. Κλείνοντας τα μάτια, αγγίζοντας και μυρίζοντας τα φρεσκοπλυμένα ρούχα και σεντόνια μας, μπορούμε να ταξιδεύουμε νοερά στα πιο αγαπημένα μας μέρη, να αφήνουμε το φως του ήλιου να μπαίνει μέσα μας και να νιώθουμε το γαλήνεμα της θάλασσας.

Γυρνώντας από τις διακοπές, φέρτε μαζί σας μικρά κοχύλια και πέτρες από τη θάλασσα, τοποθετήστε τα σε σημεία που βλέπετε καθημερινά στο σπίτι για να σας θυμίζουν αυτές τις ξέγνοιαστες ημέρες και σε συνδυασμό με την αίσθηση του ρουχισμού σας το ταξίδι αυτό θα γίνεται ακόμη πιο όμορφο, χαρίζοντας σας υγεία και ευεξία καθημερινά!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο. Παρακαλούμε υπολογίστε μία καθυστέρηση περίπου 6 βδομάδων μέχρι να παραλάβετε τον δοσομετρητή σας.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

"

Οι μαγικές «περλίτσες» σε απογειώνουν με το φανταστικό άρωμά τους! Όταν μάλιστα σιδερώνω, δεν χρειάζομαι καν αποσμητικό χώρου, τόσο όμορφα κι ευωδιαστά μυρίζει το σπίτι μου!!

"

απο Πρεσβευτή
Φανή Μπ.708114