Μάθετε τα πάντα για τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες

Μάθετε τα πάντα για τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες

Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τη δεκαετία του '60 και από τότε έχουν βελτιωθεί ως προς το σχήμα, τον τρόπο δόνησης και τη λειτουργία τους γενικά.


Τα τελευταία χρόνια οι πωλήσεις τους σημειώνουν θεαματική άνοδο, λόγω του εύκολου και διασκεδαστικού τρόπου χειρισμού τους από παιδιά και ενήλικες.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες δίνουν αισθητά καλύτερο καθαρισμό σε σχέση με μια απλή οδοντόβουρτσα. Λένε πως ευνοούν τη στοματική κοιλότητα και δεν έχουν άδικο.

Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες αφαιρούν καλύτερα την πλάκα και προλαμβάνουν την ουλίτιδα σε μεγαλύτερο βαθμό απ' ό,τι οι απλές.

Στο εμπόριο υπάρχουν οδοντόβουρτσες σε μεγάλη ποικιλία όσον αφορά το σχήμα, το μέγεθος και το στυλ τους, ώστε να διαλέξετε την κατάλληλη για εσάς. Αυτό βέβαια μπορεί να σας προκαλέσει μια μικρή σύγχυση. Γι' αυτό, λοιπόν, καλό είναι να γνωρίζετε ότι η οδοντόβουρτσα πρέπει να έχει πλαστικές τρίχες με στρογγυλεμένες άκρες - οι φυσικές φθείρουν τα δόντια.

Ανάμεσα στην ένδειξη «σκληρή», «μέτρια» και «μαλακή», προτιμήστε τη μέτρια ή τη μαλακή. Ακόμα είναι προτιμότερο να επιλέγετε οδοντόβουρτσα μικρού σχετικά μεγέθους για να μπορεί να φτάνει ακόμα και στα πίσω δόντια.

Τέλος οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες νέας γενιάς είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να προσφέρουν βαθύ καθαρισμό απομακρύνοντας την πλάκα ακόμα και από τα πιο δύσκολα σημεία, μασάζ στα ούλα, λεύκανση, αλλά και γυάλισμα των δοντιών. Έρευνες από ειδικούς άλλωστε έχουν δείξει ότι οι περισσότερες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες έχουν πολύ καλά αποτελέσματα.

Οι επαναφορτιζόμενες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Oral-B Vitality είναι σχεδιασμένες για να καθαρίζουν αποτελεσματικά: αφαιρούν απαλά τις κηλίδες και λευκαίνουν φυσικά τα δόντια σε 21 ημέρες, χωρίς να καταστρέφουν το σμάλτο τους!

Oral B Pro Expert
Oral-B Pro-Expert οδοντόκρεμα
(814)

Καμιά άλλη οδοντόκρεμα δεν προσφέρει καλύτερη προστασία σε όλες τις περιοχές που ελέγχουν περισσότερο οι οδοντίατροι.

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα