Λαμβάνεις ανώτερο καθαρισμό με την οδοντόβουρτσά σου;

Λαμβάνεις ανώτερο καθαρισμό με την οδοντόβουρτσά σου;

Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Oral-B αλλάζουν τα δεδομένα στο βούρτσισμα των δοντιών.


Για ένα πιο υγιές χαμόγελο, χρειάζεται να βουρτσίζεις τα δόντια και τα ούλα σου πραγματικά πολύ καλά. Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Oral-B διαθέτουν μια μοναδική περιστρεφόμενη κεφαλή που αφαιρεί 100% περισσότερη πλάκα σε σχέση με μια κοινή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα. Η Oral-B χαρίζει στο βούρτσισμα μια άλλη αίσθηση καθαριότητας σαν να έχεις βγει μόλις από τον οδοντίατρο. Χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό της περιστρεφόμενης κεφαλής, τον αισθητήρα πίεσης και το επαγγελματικό χρονόμετρο για να βουρτσίζεις στον προτεινόμενο από οδοντιάτρους χρόνο των 2 λεπτών, το βούρτσισμα είναι αποτελεσματικό ενώ εσύ μένεις σίγουρος ότι τα δόντια σου παραμένουν καθαρά και υγιή.

Κάνε το βούρτσισμα, προσωπική υπόθεση!

ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Oral-B είναι συμβατές με όλες τις ανταλλακτικές κεφαλές Oral-B για να καλύπτουν κάθε ανάγκη σου σχετικά με τη στοματική υγιεινή, είτε είναι η ευασθησία, είτε η λεύκανση. Κάθε κεφαλή έχει σχεδιαστεί για να κατευθύνει το βούρτσισμα σε όλες τις περιοχές των δοντιών, δίνοντας μια ιδανική φροντίδα και ένα τέλειο αποτέλεσμα όπως βαθύ καθαρισμό, λεύκανση των δοντιών, αφαίρεση πλάκας και περιποίηση των ευαίσθητων ούλων.

Κάθε κεφαλή μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σου, αρκεί να βρεις την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα που σου ταιριάζει.

 

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!

  • Αναφορά

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα