Κατακτήστε τη χαρά και την ευτυχία

Κατακτήστε τη χαρά και την ευτυχία!

Αρχικά, πρέπει να απορρίψετε την ιδέα ότι υπάρχει χαρά χωρίς λύπη και ευτυχία χωρίς δυστυχία και τότε θα μπορέσετε να προχωρήσετε αγαπώντας τη ζωή.


Εγκαταλείψτε τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες, κατανοώντας την πραγματική ουσία της αγάπης, της ολοκλήρωσης και της ευτυχίας. Στις σχέσεις σας με τους άλλους, προσπαθήστε να καταλάβετε ότι είναι αδύνατον να είστε πάντα θετικοί απέναντι σε όλους. Η σύγκριση της πραγματικότητας με τα παραμύθια με χαρούμενο τέλος («ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα») είναι η πηγή όλης σας της στενοχώριας.

Μερικές συμβουλές:

Βάλτε στην άκρη το «εγώ» σας.

Το πιο πιθανό είναι ότι κι εσείς οι ίδιοι έχετε χαρακτηριστικά ή κάνετε πράγματα που σας ενοχλούν στους άλλους. Μπορεί οι άλλοι να είναι τσιγκούνηδες με τα λεφτά και εσείς να είστε τσιγκούνηδες με τον χρόνο. Ο κόσμος είναι καθρέφτης σας: αναλογισθείτε τι αντανακλά για εσάς και τότε θα αποκτήσετε την πολύτιμη διορατικότητα που θα σας προσγειώσει.

Ζητήστε αυτά που θέλετε!

Αυτή η τόσο απλή πράξη μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή. Ζητήστε αυτά που θέλετε, είτε πρόκειται για αναγνώριση, τρυφερότητα, προαγωγή, αύξηση, βοήθεια, συμπαράσταση ή απλώς να σας αφήσουν ήσυχους! Σταματήστε να περιμένετε από τους άλλους να μαντέψουν τις ανάγκες σας ή να διαβάζουν τις σκέψεις σας. Βοηθήστε τους γύρω σας να βοηθήσουν εσάς, ώστε να μην κατακλύζεστε από συναισθήματα πικρίας όταν αυτοί δεν το κάνουν.

Ζήστε την κάθε στιγμή στο παρόν αντί να ανησυχείτε για το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Το μόνο πράγμα που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι το τι μας συμβαίνει τώρα.

Αποφασίστε να αναλάβετε δράση.

Κάντε κάτι σήμερα για να νιώσετε ότι ελέγχετε καλύτερα τη ζωή σας. Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο, όπως το να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας, να αρχειοθετήσετε, να πετάξετε παλιά ρούχα σας – οτιδήποτε είναι γρήγορο, εύκολο και σας χαρίζει την αίσθηση ότι είστε δραστήριοι και ότι πετύχατε κάτι. Όταν νιώθουμε δραστήριοι, αισθανόμαστε υγιείς, δυνατοί και λιγότερο αγχωμένοι.

Να έχετε ευγνωμοσύνη.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Καθημερινά, να κοιτάτε γύρω σας και να αναγνωρίζετε αυτά για τα οποία είστε ευγνώμονες – τη λιακάδα, τα φρέσκα λουλούδια στο γραφείο σας, το κελάηδισμα των πουλιών, τον καφέ που μόλις ήπιατε... Το να είμαστε ευγνώμονες γι' αυτά που έχουμε βοηθάει στο να είμαστε πιο χαρούμενοι, ενθαρρύνοντάς μας να εκτιμούμε αυτά που έχουμε στη ζωή μας.

Απολαύστε τις αισθήσεις σας.

Όταν είστε στο ντουζ, απολαύστε την αίσθηση του νερού στο δέρμα σας. Αν δείτε ότι ο νους σας τρέχει στο ραντεβού που έχετε στις 10:00 ή στο τι να ταΐσετε τα παιδιά, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε και πάλι στις αισθήσεις που σας χαρίζει το ντουζ.

Όταν τρώτε, εστιάστε σ' αυτό: η προσοχή μας αποσπάται τόσο εύκολα που χάνουμε τις γεύσεις, τις υφές και τις αισθήσεις που μας προσφέρει το φαγητό. Εξασκηθείτε στο να τρώτε πιο αργά και να απολαμβάνετε τις διάφορες γεύσεις.

Αποβάλλετε τις ενοχές.

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, αναρωτηθείτε αν τελικά ο χειρότερος εχθρός σας είναι ο ίδιος σας ο εαυτός και αν θεωρείτε ότι δεν σας αξίζει να είστε ευτυχισμένοι και ότι δεν σας πηγαίνουν τα πράγματα κατ' ευχήν. Αποβάλλετε τις ενοχές που σχετίζονται με την ευτυχία και αποδεχθείτε την.

Κάντε ένα μικρό βήμα κάθε φορά.

Αν υπάρχει που θέλετε να κάνετε ή να γίνετε, γιατί να μην επιχειρήσετε να κάνετε ένα μικρό βήμα προς την κατεύθυνση αυτή; Θα νιώσετε μια υπέροχη αίσθηση επιτυχίας και χαράς που θα θελήσετε να κάνετε και το επόμενο βήμα. Αν, για παράδειγμα, θέλετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, σκεφτείτε ποιο είναι το πρώτο μικρό βήμα που μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε τον πρώτο σας πελάτη, χωρίς να φτιάξετε επιχειρηματικό πλάνο ή να έχετε επαγγελματική κάρτα.

Δείξτε καλοσύνη στους γύρω σας.

Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι όσο πιο καλοί είμαστε με τους γύρω μας, τόση περισσότερη καλοσύνη μάς επιστρέφουν οι άλλοι. Κάντε λοιπόν κάτι όμορφο για κάποιον άλλο και απολαύστε τη μοναδική αυτή αίσθηση της «προσφοράς»…

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω