Η οδοντόκρεμα γίνεται πολύ πιο έξυπνη

Η οδοντόκρεμα γίνεται πολύ πιο «έξυπνη»!

Με την εμφάνιση των έξυπνων τεχνολογιών, πολλά είδη οικιακής χρήσης άλλαξαν ώστε να παρέχουν καλύτερα αποτελέσματα που ανταποκρίνονται σε μεγαλύτερο βαθμό στις ανάγκες μας.


Στις μέρες μας, μπορούμε να αγοράσουμε πλυντήρια ρούχων που προσαρμόζονται στο βάρος των ρούχων της πλύσης, τηλέφωνα που προβλέπουν τι θέλουμε να γράψουμε στα μηνύματά μας, ακόμη και ψυγεία που μας υπενθυμίζουν να αγοράσουμε τα αγαπημένα μας είδη.

Θεωρούμε πλέον δεδομένο ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που μας προσφέρονται θα είναι σε θέση να προσαρμόζονται ώστε να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός και, όπως εξηγεί ο Mac Lesggy, αυτό ισχύει και για την οδοντόκρεμα που χρησιμοποιούμε.

«Η δουλειά μου στην Oral-B μου επέτρεψε να εμβαθύνω στην επιστήμη που κρύβεται πίσω από τη βέλτιστη στοματική υγιεινή που προσφέρει και ένας τομέας που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα ως επιστήμονα είναι η εξέλιξη της οδοντόκρεμας. Όταν άκουσα για την ιδέα μιας έξυπνης οδοντόκρεμας που προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε στόματος, ενθουσιάστηκα και θέλησα να μάθω περισσότερα».

Η οδοντόκρεμα που γνωρίζει τις ανάγκες σας όσον αφορά τη στοματική υγιεινή

Η επιλογή της κατάλληλης οδοντόκρεμας σε σχέση με τις προσωπικές μας ανάγκες και τις ανάγκες της οικογένειάς μας είναι κάτι που φαντάζει απλό, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Για την ακρίβεια, έρευνα της Oral-B αποκάλυψε ότι σχεδόν τα δύο τρίτα των ανθρώπων που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο ενδέχεται να μην χρησιμοποιούν την κατάλληλη οδοντόκρεμα σε σχέση με τις ανάγκες τους*. Και αυτό λόγω του ότι, αν δεν είναι κανείς ειδικός στοματικής υγιεινής, είναι πολύ δύσκολο να γνωρίζει επακριβώς τις ανάγκες του για στοματική φροντίδα σε μια δεδομένη στιγμή και, όταν πρέπει να λάβει υπόψη του και τις απαιτήσεις κάθε ξεχωριστού μέλους της οικογένειας, η απόφαση γίνεται ακόμη πιο δύσκολη και περίπλοκη. Για παράδειγμα, κάποιος από την οικογένεια μπορεί να έχει ευαίσθητα δόντια, κάποιος άλλος μπορεί να έχει προβλήματα στα ούλα, ενώ σε κάποιον άλλο μπορεί να παρατηρείται σχηματισμός επιφανειακών κηλίδων.

Σε πολλές περιπτώσεις, το ίδιο άτομο μπορεί να εμφανίζει περισσότερα του ενός προβλήματα στοματικής υγιεινής. Επομένως, πώς είναι δυνατόν μία οδοντόκρεμα να παρέχει εξειδικευμένη φροντίδα για ένα τόσο ευρύ φάσμα αναγκών στοματικής υγιεινής;

Οι ειδικοί της Oral-B δημιούργησαν μια οδοντόκρεμα ειδικά σχεδιασμένη ώστε να προσαρμόζεται με βάση τα συγκεκριμένα προβλήματα που εντοπίζει στο στόμα και να επεμβαίνει εκεί όπου το χρειαζόμαστε περισσότερο. Για παράδειγμα, κάποιος από εμάς μπορεί να έχει αποδυναμωμένο σμάλτο, ενώ σε κάποιον άλλο μπορεί να παρατηρείται σχηματισμός οδοντικής πλάκας.

Το σύμπλεγμα Stannous Fluoride της Oral-B Pro-Expert προσαρμόζεται ώστε να αντιμετωπίσει τα διαφορετικά προβλήματα με αποτέλεσμα να προσφέρει εξειδικευμένη φροντίδα σε όλα τα επίπεδα.  «Πιστεύω πως αυτή η τεχνολογία είναι πραγματικά μοναδική», λέει ο Mac, «αλλά και έξυπνη. Όλα οφείλονται στο μοναδικό σύμπλεγμα Stannous Fluoride, το οποίο σχηματίζει νέους παράγοντες μέσα στο στόμα ανάλογα με τα συγκεκριμένα προβλήματα που εντοπίζει. Στη συνέχεια, απελευθερώνει νέους, εξειδικευμένους παράγοντες που προσαρμόζονται ώστε να επεμβαίνουν εκεί όπου το χρειαζόμαστε περισσότερο». «Το πιο εντυπωσιακό είναι τα αποτελέσματα. Χάρη στην ικανότητά της να προσαρμόζεται, η Oral-B Pro-Expert, η πρώτη έξυπνη οδοντόκρεμα, προσφέρει συγκριτικά ανώτερα αποτελέσματα σε σχέση ακόμη και με δημοφιλή οδοντόκρεμα πολλαπλής προστασίας, και είναι ισχυρή σαν πέντε οδοντόκρεμες με εξειδικευμένη σύνθεση σε ένα σωληνάριο».

Απόδοση σε σύγκριση με δημοφιλή οδοντόκρεμα πολλαπλής προστασίας.**

Η Oral-B Pro-Expert προσφέρει ανώτερα αποτελέσματα σε σύγκριση με δημοφιλή οδοντόκρεμα πολλαπλής προστασίας σε 5 βασικούς τομείς προστασίας.***

odont-tt
Oral-B 3DW Brilliance

Αφαιρεί τους λεκέδες & προσφέρει ασυναγώνιστη αίσθηση απαλότητας!

ανακαλύψτε τώρα

-Πρόληψη της διάβρωσης του σμάλτου: +200% καλύτερη προστασία του σμάλτου

-Ευαίσθητα δόντια: +200% καλύτερη προστασία των ευαίσθητων δοντιών

-Πρόληψη της πέτρας: +100% καλύτερη προστασία κατά της πέτρας

-Προβλήματα στα ούλα: +37% καλύτερη προστασία κατά των προβλημάτων στα ούλα

-Πλάκα: +27% λιγότερη πλάκα

Δοκιμάστε κι εσείς την έξυπνη οδοντόκρεμα Oral-B Pro-Expert και δείτε τι μπορεί να σας προσφέρει!

 

*Με βάση έρευνα αυτοαξιολόγησης με 1.000 συμμετέχοντες, Ηνωμένο Βασίλειο, 2014.

** Σε χώρες όπου η πιο δημοφιλής οδοντόκρεμα πολλαπλής προστασίας είναι η Colgate Total. Στις χώρες όπου η Colgate Total δεν είναι η δημοφιλέστερη οδοντόκρεμα πολλαπλής προστασίας, μπορείτε να αναφέρετε: «σε σύγκριση με κοινή οδοντόκρεμα».

***με βάση έρευνες της Oral-B που έχουν δημοσιευτεί και αρχειοθετηθεί. 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα