Η καινοτομία στον καθαρισμό των δοντιών

Η καινοτομία στον καθαρισμό των δοντιών.

Η νέα ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Pro 6000 Cross Action καταπολεμά την πλάκα από την κατάλληλη γωνία.


Η Oral-B, ο παγκόσμιος ηγέτης στις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες και η Νο 1 μάρκα που χρησιμοποιούν οι ίδιοι οι οδοντίατροι στην Ευρώπη, παρουσιάζει την επαναστατική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Pro 6000 Cross Action, καθώς και τις νέες ανταλλακτικές κεφαλές βουρτσίσματος Cross Action που είναι συμβατές με τις κορυφαίες σειρές Smart και Pro.

Βελτιωμένη αίσθηση καθαριότητας, σαν να φύγατε μόλις από τον οδοντίατρο

Σχεδιασμένη για να χαρίζει την ίδια αίσθηση καθαριότητας που σας προσφέρει ο οδοντίατρός σας, η νέα ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Pro 6000 Cross Action  παρέχει μία μοναδική εμπειρία βουρτσίσματος. Οι ίνες της έχουν κλίση σε διαφορετικές κατευθύνσεις: η μία σειρά ινών αφαιρεί αποτελεσματικά την πλάκα ενώ η άλλη την απομακρύνει, καθαρίζοντας απαλά, ανασηκώνοντας και απομακρύνοντας την πλάκα που έχει συσσωρευτεί στη γραμμή των ούλων, για μία βαθιά αίσθηση καθαριότητας. 

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους ειδικούς μας αποκάλυψε ότι με την τοποθέτηση πυκνότερων, μεμονωμένων ινών σε γωνία 16°, οι κεφαλές βουρτσίσματος Cross Action μπορούν να φτάσουν και να καθαρίσουν δυσπρόσιτα σημεία. «Οι μηχανικοί μας εργάζονταν επί χρόνια για να δημιουργήσουν τη νέα Oral-B Pro 6000 με τεχνολογία Cross Action», δηλώνει o εκπρόσωπος της P&G,  «Σχεδιάζοντας τις κεφαλές βουρτσίσματος με πολλαπλές σειρές μηχανοκίνητων ινών τοποθετημένες σε γωνίες 16 μοιρών, καταφέραμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πάντα οι απλές χειροκίνητες οδοντόβουρτσες που λόγω της ευθείας διάταξης των ινών τους δεν φτάνουν αρκετά βαθιά ανάμεσα στα δόντια, στα σημεία που συσσωρεύεται η πλάκα.»

Η Νο 1 ηλεκτρική οδοντόβουρτσα

Η Oral-B είναι η μάρκα ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας που συστήνουν περισσότερο οι οδοντίατροι παγκοσμίως. Σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποίησε η εταιρεία, 156.000 οδοντίατροι όχι μόνο συνιστούν τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Oral-B στους ασθενείς τους, αλλά τις χρησιμοποιούν και οι ίδιοι[1].

 


[1] Μελέτη που πραγματοποιήθηκε το 2012 σε δείγμα οδοντιάτρων στην Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Ολλανδία, Σουηδία, Γαλλία και Η.Β. - Attitude Measurement Corporation.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα