Η χρονιά αρχίζει το Σεπτέμβρη

Η χρονιά αρχίζει το Σεπτέμβρη

Eίναι ο ιδανικός μήνας για να βάλετε στόχους: νιώθετε ξεκούραστη και γεμάτη ενέργεια. Εκμεταλλευθείτε το!


Η χρονιά αρχίζει το Σεπτέμβρη: ξεχάστε τη μελαγχολία της επιστροφής και εστιάστε σε όσα θέλετε να πετύχετε ως τις επόμενες διακοπές.

  • Ξεκινήστε από εσάς. Υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι από σήμερα, θα του φέρεστε όπως στην κολλητή σας: με ειλικρίνεια, αλλά και μεγαλύτερη επιείκεια!
  • Φροντίστε το σώμα σας και διατηρήστε τα επίπεδα ενέργειας που νιώθετε αυτή την εποχή, εξασφαλίζοντας στο καθημερινό σας πρόγραμμα χρόνο για ξεκούραση και άθληση, αλλά και αλλάζοντας διατροφικές συνήθειες, προσθέτοντας μεσογειακό χρώμα στο μενού σας.
  • Εξασφαλίστε λίγο χρόνο για τους αγαπημένους σας ανθρώπους και την οικογένεια σας ότι κι αν συμβαίνει στην καθημερινότητα σας και στη δουλειά σας, αφήνοντας πίσω το άγχος και τις αγωνίες. Δώστε αυτή την υπόσχεση στον εαυτό σας και κρατήστε την.
Ace Gentile Unit Dose
Ace Gentile Ενισχυτικό Πλύσης
(157)

Ζωντάνια στα χρωματιστά που εμπιστεύεστε με κλειστά μάτια. Αποτελεσματικό ακόμα και σε μανσέτες και κολάρα!

ανακαλύψτε τώρα
  • Μπορείτε να αρχίσετε να κρατάτε ημερολόγιο με τα έξοδα και τα έσοδά σας. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι έχετε λιγότερο άγχος, ακόμα και αν η χρονιά προβλέπεται δύσκολη. Το να έχετε ανά πάσα στιγμή εικόνα για τα οικονομικά σας, θα σας βοηθήσει να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.
  • Και μη διστάσετε να μοιραστείτε τις ιδέες σας για τη δουλειά, με τους συναδέλφους σας: κάντε το πρώτο βήμα για να δημιουργηθεί κλίμα εμπιστοσύνης στο γραφείο. Είναι κάτι που διευκολύνει τη δουλειά όλων και κάνει την ατμόσφαιρα πιο ευχάριστη.

Δύσκολα θα βρείτε άλλη στιγμή, μέσα στη χρονιά, που να νιώθετε τόσο δημιουργική και ξεκούραστη: αφαιρέστε από την εικόνα ό,τι σας χαλάει, και κρατήστε ζωντανό το χρώμα της. Ακριβώς όπως το Ace Gentile Easy Dose αφαιρεί τους λεκέδες, όχι τα χρώματα, από τα χρωματιστά σας.

Εκμεταλλευθείτε και τα δύο, για να έχει η χρονιά σας το χρώμα που της αξίζει!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω