Η τεχνολογία είναι μόδα

Η τεχνολογία είναι μόδα

Κάθε μήνα -ή μάλλον κάθε εβδομάδα- οι μεγάλες εταιρείες κονταροχτυπιούνται για τις πωλήσεις των περιβόητων πλέον tablets!


Τα tablets στα επόμενα χρόνια, όπως ακούγεται, θα έχουν σβήσει από τον ηλεκτρονικό χάρτη τα laptops και τα desktops! Για να δούμε...

Το trend των tablets στην εποχή μας είναι πλέον φαινόμενο. Κάθε γωνία και ένα άνθρωπος με κάποιο απο τα εν λόγω gadgets των εταιρειών.

Καθένα από αυτά έχει και άλλες λειτουργίες. Κάθε μέρα κυκλοφορεί και μία νέα εφαρμογή με χιλιάδες νέες δυνατότητες. Υπολογίζεται μάλιστα ότι από το 2010 μέχρι το 2015 θα έχουν πουληθεί πάνω απο 195 εκατομύρια tablets!

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Πλέον, η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας υπάρχει παντού γύρω μας.

Πώς λοιπόν μπορεί να μην υπάρχει στην οδοντόβουρτσά μας; Γι’ αυτό η επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral B Vitality έρχεται πιο δυνατή από ποτέ! Με 7.600 στροφές, απομακρύνει έως και δύο φορές περισσότερη πλάκα από τις κοινές οδοντόβουρτσες και δίνει στα δόντια σας μοναδική καθαριότητα καταπολεμώντας την πλάκα με τον πιο σύγχρονο και εξελιγμένο τρόπο.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω