Η σιγουριά σας ανήκει!

Η σιγουριά σας ανήκει!

Το να βγάζεις λόγο δημοσίως δεν είναι από τα πιο ευχάριστα ή εύκολα πράγματα στον κόσμο. Απαιτεί προετοιμασία, αυτοπεποίθηση και ψυχραιμία.


Για όσες δυσκολεύονται να απολαύσουν αυτή την εμπειρία, ο εφιάλτης ξεκίνησε νωρίς. Ίσως από την πρώτη φορά που τους ανατέθηκε ένα ποίημα στη γιορτή του σχολείου και αδυνατούσαν να το θυμηθούν ή από την εποχή που οι συμφοιτητές είχαν παρουσιάσει την πτυχιακή τους αλλά εκείνες έπαιρναν συνεχώς παράταση μπας και βρουν το κουράγιο να σταθούν κάποτε ενώπιον των καθηγητών.

Με τα χρόνια βέβαια, ο εφιάλτης του να μιλάς δημοσίως μαλάκωσε. Προφανώς, κάποιες θα έμαθαν και τα κόλπα που υπάρχουν για να το αντέξουν και να αντεπεξέλθουν: να φαντάζονται το ακροατήριο γυμνό ή να εστιάζουν σε ένα και μόνο φιλικά προσκείμενο άτομο.

Αυτό που χρειάζεται μια γυναίκα για να σταθεί μπροστά σε κοινό και να του απευθύνει το λόγο είναι ένα σύνολο που την κολακεύει, επιμελημένο χτένισμα και μακιγιάζ ώστε να έχει αυτοπεποίθηση και πίστη στη δύναμη της καλής της προετοιμασίας.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Για τη σιγουριά αυτής της γυναίκας, αλλά και κάθε γυναίκας, φροντίζει καθημερινά η Alldays! Σας κάνει να νιώθετε σα να βγήκατε από το ντους για έως και 12 ώρες, χάρη στο 2 σε 1 κάλυμμα της με έναν υπερ-απορροφητικό πυρήνα κάτω και ένα πολύ απαλό κάλυμμα από πάνω, για προστασία αλλά και άνεση.

Αφήστε την προσωπική σας υγιεινή στην Alldays και πάρτε στα χέρια σας το μικρόφωνο! Καλή επιτυχία!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω