Η νηστεία θέλει τον τρόπο της

Η νηστεία θέλει τον τρόπο της

Η Ορθοδοξία πιστεύει στον εξαγνισμό του σώματος μέσω της νηστείας για να υποδεχθεί ο πιστός το θαύμα της Ανάστασης.


Αν η απόφασή σας στηρίζεται σε θρησκευτικά κίνητρα, ξέρετε ήδη τις αυστηρές παραμέτρους της εκκλησίας.

Αν το αποφασίσετε, όμως, για λόγους υγιεινής και το πράξετε ως αποτοξίνωση από τη συνήθη διατροφή σας, καλό είναι να ξέρετε σε ποια τρόφιμα να καταφύγετε. Τα λαχανικά, τα όσπρια, οι πατάτες, τα ζυμαρικά, οι ξηροί καρποί, οι ελιές και τα φρούτα θα αποτελέσουν τη δίαιτά σας κατά τη Σαρακοστή.

Επίσης, τα θαλασσινά είναι ευπρόσδεκτα επειδή δεν έχουν αίμα ενώ αν δεν νηστέψετε το λάδι, δεν θα χρειαστεί να στερηθείτε το κρασί ή τα λοιπά οινοπνευματώδη.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Καλού-κακού, πάρτε μια βιταμίνη αν νιώσετε αδυναμία, πίνετε μπόλικο νερό και χυμούς και φτιάξτε ένα διαιτολόγιο που να έχει λίγο απ’ όλα και όχι πολύ από λίγα. Έτσι, θα είστε ακόμα πιο πολύ στο πνεύμα των ημερών που οδηγούν στο Πάσχα.

Το σίγουρο είναι πως θα έχετε μπόλικη όρεξη το βράδυ της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα, ιδίως μετά την στέρηση των προηγούμενων ημερών, όμως φροντίστε όμως φυσικά να μην το παρακάνετε!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω