Η Μητέρα Φύση

Η Μητέρα Φύση

Η σχέση μας με το φυσικό περιβάλλον διαμορφώνει την προσωπικότητά μας. Οι φυσικές ομορφιές, μας προσφέρονται απλόχερα για να τις ανακαλύψουμε, να τις εκτιμήσουμε και να βιώσουμε την ευεργετική τους επίδραση.


Η γοητεία της φύσης αποδεικνύεται θαυματουργή για την τόνωση και την ενίσχυση σώματος και πνεύματος. Η επαφή με τα δέντρα, το νερό και τον καθαρό αέρα αποτελεί από μόνη της κίνητρο.

Όταν μάλιστα οι απαιτήσεις της ζωής στην πόλη με τις ατελείωτες ώρες στο γραφείο και τις καθημερινές υποχρεώσεις μάς πιέζουν, γίνεται επιτακτικότερη η ανάγκη για εκτόνωση, αναζωογόνηση και ψυχαγωγία.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Το φυσικό περιβάλλον επιδρά στον οργανισμό σαν ελιξήριο νεότητας και ευζωίας και, σε συνδυασμό με την κίνηση, μας βοηθά να δυναμώσουμε το σώμα μας και την καρδιαγγειακή λειτουργία, να απαλλαγούμε από το στρες και να χαλαρώσουμε, γεμίζοντας την ψυχή και το μυαλό μας με αγαλλίαση και όμορφες εικόνες.

Η φυσική προστασία ταιριάζει µε τον οικολογικό τρόπο ζωής. Η Naturella είναι η µόνη σερβιέτα µε φυσικά εκχυλίσµατα χαµοµηλιού και απίστευτα απαλή υφή, που βοηθά στην αποφυγή των ερεθισµών.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω