Η καθηµερινότητα αλλάζει

Η καθηµερινότητα αλλάζει

Υπάρχουν εµπειρίες που σας περιµένουν να τις ανακαλύψετε. Επαναπροσδιορίστε τον τρόπο που αισθάνεστε κάθε µέρα. Τα πράγµατα δεν είναι µόνο όπως φαίνονται· είναι, κυρίως, όπως τα αισθανόµαστε.


Ανακαλύψτε τη µαγεία που κρύβεται σε µικρές, καθηµερινές εκπλήξεις!

Διαδροµές αισθήσεων

Καθηµερινά ακολουθείτε το ίδιο δροµολόγιο είτε για τη δουλειά είτε για να πάτε τα παιδιά στο σχολείο είτε για να κάνετε τα ψώνια του νοικοκυριού. Αξιοποιήστε αυτές τις στιγµές και ανακαλύψτε νέες διαδροµές που πιθανόν έχουν φυτά, πεζόδροµους, ωραίες µυρωδιές από τις γύρω αυλές· µετατρέψτε τις πεζές καθηµερινές στιγµές σε καινούργιες στιγµές αισθησιακών εµπειριών.

Βγάλτε τον σκύλο βόλτα µαζί µε το παιδί σας στο κοντινό πάρκο και απολαύστε τη ζωντάνια των χρωµάτων και των αρωµάτων, αντιµετωπίζοντας αυτή την ώρα σαν µια ξεχωριστή στιγµή της ηµέρας, και όχι σαν υποχρέωση. 

Μια άλλη διάσταση

meadow
Lenor Μαλακτικό με Ambi Pur
(48)

Άρωμα λιβαδιού και φρεσκάδα Ambi Pur.

ανακαλύψτε τώρα

Μέσα στο σπίτι υπάρχει µια σειρά δραστηριοτήτων που µπορεί να οµορφύνουν την καθηµερινότητά σας και να ξυπνήσουν τις αισθήσεις σας ευχάριστα. Για παράδειγµα, το µαγείρεµα µπορεί να αποτελέσει µια δηµιουργία µε την ανάµειξη νέων υλικών όπως ο κρόκος. Η δηµιουργία ευφάνταστων γλυκών, όπως τα cupcakes, µπορεί να σας οδηγήσει σε άλλα µονοπάτια.

Επίσης, η τακτοποίηση του σπιτιού µπορεί να ευφράνει την καρδιά σας, αν αποκτήσει έναν διακοσµητικό χαρακτήρα µε µικροαντικείµενα που προσδίδουν στυλ και µε λουλούδια σε βάζα που αφήνουν το άρωµά τους να γλυκαίνει την ατµόσφαιρα. Κρατήστε αυτήν την αίσθηση φρεσκάδας για µέρες. 

Αναπάντεχη ικανοποίηση

Αναλογιστείτε πόσες φορές έχετε πλύνει ρούχα για την οικογένειά σας, ικανοποιώντας τους αγαπηµένους σας µε φρεσκοπλυµένα, καθαρά ρούχα. Μήπως, τελικά, εκτός από την ικανοποίηση που παίρνετε βλέποντας τη δική τους χαρά όταν τα φοράνε, υπάρχει και ένας ακόµα παράγοντας που ξυπνάει τις δικές σας αισθήσεις; Xρησιµοποιώντας ένα απορρυπαντικό µε υπέροχο άρωµα, τα πάντα αλλάζουν. Το πλύσιµο των ρούχων γίνεται πιο ευχάριστο και οι αισθήσεις ξυπνούν, γεµίζοντάς σας ευεξία. Η καθαριότητα γίνεται αισθησιακή! Κλείστε τα µάτια και νιώστε την στο άγγιγµα και στο άρωµα της· ανοίξτε τα και δείτε την µπροστά σας! Με το νέο απορρυπαντικό ρούχων Lenor µπορείτε να έχετε και αστραφτερή καθαριότητα, αλλά και φρεσκάδα που διαρκεί για µια εκπληκτική εµπειρία αισθήσεων, καθώς η καθαριότητα γίνεται αισθησιακή!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Μαλακτικό ρούχων

Lenor μαλακτικό

Lenor

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

"

Οι μαγικές «περλίτσες» σε απογειώνουν με το φανταστικό άρωμά τους! Όταν μάλιστα σιδερώνω, δεν χρειάζομαι καν αποσμητικό χώρου, τόσο όμορφα κι ευωδιαστά μυρίζει το σπίτι μου!!

"

απο Πρεσβευτή
Φανή Μπ.708114