Η ισχύς εν τη ενώσει

Η ισχύς εν τη ενώσει

Σε μια οικογένεια οι μικρές συγκρούσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, γι’ αυτό ήρθε η ώρα να προγραμματίσετε και την αντιμετώπισή τους!


Αν ο γιος σας θέλει να εκδράμετε οικογενειακώς στο βουνό για mountain bike κι εσείς θέλετε θάλασσα, μην του πείτε, έτσι ξερά, όχι! Αφήστε να του το πει η αδελφή ή ο αδελφός του, στους οποίους θα έχετε ήδη εξηγήσει ότι στη θάλασσα θα υπάρχουν περισσότεροι συνομήλικοι ή πιο ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για θαλάσσια σπορ!

Αν ονειρεύεστε ένα φρεσκάρισμα για το σπίτι σας, μην το ανακοινώσετε μια ωραία πρωία σε όλους. Κάντε πρώτα μια κουβέντα με τα παιδιά και φανταστείτε παρέα πόσο πιο ωραίο μπορεί να γίνει το δωμάτιό τους ή φανταστείτε την κουζίνα σας σε άλλο χρώμα με τη μητέρα σας ή ακόμα καλύτερα, με την μητέρα του! Έτσι, όταν έρθει η στιγμή να το συζητήσετε με τον σύζυγό σας, όλοι οι άλλοι θα περιμένουν πώς και πώς την αλλαγή κι εκείνος, θα ταχθεί με την πλειοψηφία. 

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Όταν νιώσετε την ανάγκη να θεσπίσετε μία ημέρα υγιεινής διατροφής, ρίξτε την ιδέα πρώτα στον σύζυγό σας, εξηγήστε του πόσο καλό παράδειγμα θα είναι για τα παιδιά και μετά το ανακοινώνετε! Οι όποιες αντιρρήσεις για τα φασολάκια ή τις μπάμιες μια φορά την εβδομάδα στο τραπέζι, θα βρουν εσάς και τον σύζυγό σας σε κοινό μέτωπο και όσους αντιτίθενται… στην μειοψηφία!

Ευτυχώς που όταν χρειαστείτε έναν σύμμαχο στο πλύσιμο των πιάτων, δεν θα χρειαστεί να ψάξετε για πολύ! Εκεί, σας περιμένει πάντα, το πιστό σας Fairy Extra Power που καθαρίζει όλα τα σκεύη στη στιγμή και είναι μάλιστα, 3 φορές πιο δυνατό ενάντια στα λίπη*! Αυτό θα πει να έχεις καλούς συμμάχους στο πλευρό σου! *σε σχέση με το επόμενο σε πωλήσεις προϊόν, σε καθαρό λίπος, μετά από μούλιασμα, χωρίς ανάδευση νερού.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό πιάτων

Fairy

Fairy

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω