Γραµµή αισιοδοξίας

Γραµµή αισιοδοξίας

Η εθελοντική οργάνωση "Γραµµή Ζωής" προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη σε ηλικιωµένους συνανθρώπους µας.


Απόγευµα Τρίτης.

Στο τηλεφωνικό κέντρο της οργάνωσης «Γραµµή Ζωής», το τηλέφωνο χτυπάει επίµονα και το κόκκινο λαµπάκι αναβοσβήνει. Όλοι βρίσκονται επί ποδός. Το µόνο που χρειαζόταν η κυρία Αντιγόνη Γρηγορίου, 77 ετών, η οποία πάτησε το δικό της κουµπί, ήταν έναν άνθρωπο για να µιλήσει.

Η κυρία Αντιγόνη είναι η πρώτη ηλικιωµένη που απέκτησε το κόκκινο κουµπί εξηγεί ο Γεράσιµος Κουρούκλης, 54 ετών, Πρόεδρος της οργάνωσης «Γραµµή Ζωής», ο οποίος κατευθύνεται στο σπίτι της ηλικιωµένης για να της κρατήσει συντροφιά.

Στόχος της οργάνωσης είναι να στέκεται στο πλευρό των ηλικιωµένων, όταν εκείνοι το έχουν ανάγκη.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Η οργάνωση συστήθηκε το 2006 και η τηλεειδοποίηση ξεκίνησε το 2009. Αποφασίσαµε να κάνουµε κάτι, όταν εντοπίστηκαν οι ανάγκες των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας. Με την τηλεειδοποίηση, οι ηλικιωµένοι µπορούν όλο το 24ωρο να επικοινωνήσουν µε κάποιον και, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, να βρεθεί αµέσως κάποιος στο πλάι τους τονίζουν ο Γεράσιµος Κουρούκλης και η Ρόη ∆εληγιάννη, 27 ετών, µία από τους ψυχολόγους της οργάνωσης, και συµπληρώνουν: Η ψυχολογική στήριξη που προσφέρουµε είναι 24ωρη.

Όπως λένε οι άνθρωποι από τη «Γραµµή Ζωής», η προσφορά για εθελοντική εργασία, είτε από συγγενείς είτε από γείτονες, είναι σηµαντική. Αναζητούµε κάποιο γείτονα του ηλικιωµένου, ο οποίος θα είναι γνωστός του, και κάποιον άγνωστο από την περιοχή, ο οποίος θα µπορούσε να κάνει τα ψώνια, να πάρει τα φάρµακά του ή να του κάνει παρέα εξηγεί ο πρόεδρος ο Γεράσιµος Κουρούκλης.

∆ικαίωµα στο κουµπί Κάθε πολίτης πάνω από τα 65 έχει δικαίωµα να έχει το κουµπί, ασχέτως της οικογενειακής ή οικονοµικής του κατάστασης και οποιουδήποτε άλλου κριτηρίου. Εξηγεί ο Γεράσιµος Κουρούκλης.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω