Γιατί είναι η γυναίκα ξεχωριστή;

Γιατί είναι η γυναίκα ξεχωριστή;

H γυναίκα είναι προικισμένη με σπάνια χαρίσματα και η Γιορτή της Γυναίκας είναι η τέλεια ευκαιρία να τα ξαναθυμηθούμε!


Το να είσαι γυναίκα δεν ήταν ποτέ εύκολη υπόθεση! Μπορεί να έχουν κατακτηθεί βασικά δικαιώματα σε σχέση με το παρελθόν, αλλά στην πραγματικότητα οι υποχρεώσεις παραμένουν πολλές... Πολλά όμως είναι και τα χαρίσματα κάθε γυναίκας, που την κάνουν δυνατή και έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση!

Υπομονετικότητα: Τεράστια αποθέματα υπομονής χρειάζεται για να ανταπεξέλθει, ειδικά η σύγχρονη γυναίκα, στους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να διαδραματίσει καθημερινά και μάλιστα με επιτυχία. Η υπομονετικότητα είναι το «κλειδί» που βοηθά μια γυναίκα να είναι ταυτόχρονα: εργαζόμενη, μητέρα, σύζυγος, φίλη, αδελφή, κόρη!

Ικανότητα διαχείρισης πολλών εργασιών ταυτόχρονα. Με απλά λόγια, η γυναίκα μπορεί να «κάνει πολλά πράγματα μαζί», και μάλιστα με παραγωγικό και αποτελεσματικό τρόπο. Πόσες φορές δεν μαγειρεύετε, παράλληλα σκέφτεστε τι πρέπει να κάνετε αύριο στη δουλειά, ελέγχετε τα μαθήματα του παιδιού, ενώ το πλυντήριο είναι σε λειτουργία; Αυτό είναι ένα πολύτιμο χάρισμα, το οποίο προσπαθεί να κατακτήσει το αντρικό φύλο, ενώ μια γυναίκα το έχει από τη φύση της!

Δοτικότητα & Προστατευτικότητα:  Χαρίσματα που δικαιωματικά ανήκουν κατά κύριο λόγο στο γυναικείο φύλο, κυρίως λόγω του «μητρικού ενστίκτου». Το μητρικό ένστικτο είναι που κάνει τη γυναίκα να θέλει να προσφέρει όσο περισσότερα γίνεται σε όσους το χρειάζονται και κυρίως στα παιδιά της. Όταν κάποιος την έχει ανάγκη, μια γυναίκα θα επιστρατεύσει όλες τις πνευματικές και σωματικές της δυνάμεις, θα «γυρίσει τον κόσμο ανάποδα» για να βρει λύση, να προσφέρει τα πάντα και να προστατεύσει όσους αγαπά.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Διπλωματία: Μια αρκετά «παρεξηγημένη» έννοια όσον αφορά στη γυναίκα, η «τέχνη» της διπλωματίας είναι η ικανότητα να επιτυγχάνει κανείς ένα επιθυμητό αποτέλεσμα με ήπιο, ευγενικό και όχι άμεσα προφανές τρόπο. Θεωρείται ότι η γυναίκα «αναγκάστηκε» να αναπτύξει το χαρακτηριστικό της διπλωματίας ως αντιστάθμισμα της μειωμένης σωματικής της δύναμης σε σχέση με το αντρικό φύλο. Το σίγουρο πάντως είναι ότι η διπλωματία είναι δύναμη και ανήκει κυρίως στη γυναίκα!

Επιμονή: Το γνωστό γυναικείο «πείσμα» δεν είναι άλλο από την ιδιαίτερη ικανότητα που έχει η γυναίκα να επιμένει στους στόχους της και να μην εγκαταλείπει την προσπάθεια να επιτύχει κάτι που επιθυμεί πραγματικά. Όπως το είχε πει και ο Φιοντόρ Ντοστογιέφκι, "Οι γυναίκες είναι ικανές απ' το μηδέν να κάνουν το παν"!

Στη Γιορτή της Γυναίκας, αξίζει να θυμηθείτε και να γιορτάσετε όλες τις αρετές που σας κάνουν πραγματικά ξεχωριστές. Χρόνια Πολλά σε όλες!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

«Δε γεννιόμαστε γυναίκες. Γινόμαστε γυναίκες.» Σιμόν Ντε Μποβουάρ

  • Αναφορά
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω