Γιατί είμαστε διαρκώς τόσο κουρασμένες;

Γιατί είμαστε διαρκώς τόσο κουρασμένες;

Λένε ότι η κούραση δεν είναι η ίδια με τα παλαιότερα χρόνια. Όμως, τι είναι αυτό που την κάνει διαφορετική και πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση;


Τα τελευταία τριάντα χρόνια το σωματικό, ψυχολογικό και περιβαλλοντικό στρες έχει τετραπλασιαστεί. Μπορεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής να βοήθησε στο να αυξηθεί το προσδόκιμο ζωής, όμως πλέον συνοδεύεται και με σύγχρονους στρεσογόνους παράγοντες. Συνήθως δεν αντιλαμβανόμαστε τα αποτελέσματά τους, που έρχονται σιγά-σιγά και είναι ολέθρια.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Λίγο ακόμα, σας παρακαλώ…
Φυσικά, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν ακούμε τη λέξη εξάντληση είναι ο ύπνος - ή καλύτερα η έλλειψη του ύπνου. Κι αν η ποσότητα του ύπνου δεν είναι το πρόβλημα, πολύ συχνά φταίει η ποιότητά του. Είναι αλήθεια ότι πολλές από εμάς δεν θεωρούμε τον ύπνο προτεραιότητα, παρά τη ζωτική σημασία που έχει για την απόδοση και την ενεργητικότητά μας.

Υπάρχει κάτι που δεν κοιμάται ποτέ...
Παλιότερα τα πάντα σταματούσαν μόλις έπεφτε το σκοτάδι. Τώρα όμως, με τα συστήματα επικοινωνίας και πληροφορικής σε 24ωρη λειτουργία, είτε πρόκειται για laptop, κινητά τηλέφωνα, είτε όλα μαζί, είμαστε πάντα διαθέσιμες και πάντα σε εγρήγορση.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω