Εσείς θα περάσετε το τεστ των ειδικών;

Εσείς θα περάσετε το τεστ των ειδικών;

Όποτε ετοιμάζεστε να κάνετε τακτικό έλεγχο σε γιατρό, αισθάνεστε σαν μαθητής πριν τις εξετάσεις! Αγωνία για το αν έχετε κάνει σωστά όσα έπρεπε, αν θα «περάσετε», κι αν τελικά σας βρει απόλυτα υγιείς. Προετοιμαστείτε κατάλληλα και χαμογελάστε!


Απλές αλλαγές στην καθημερινότητά σας μπορούν να σας κάνουν να «περάσετε» εύκολα το τεστ των ειδικών. 

  • Άσκηση: Ξεκινήστε να γυμνάζεστε. Όχι, δεν χρειάζεται απαραίτητα γυμναστήριο για να γυμναστείτε! Ξεκινήστε jogging και σιγά-σιγά τρέξιμο, τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα και θα δείτε άμεσα ορατά αποτελέσματα και στο σώμα σας, στη φυσική σας κατάσταση και στην ψυχολογία σας. Αν μετά από αυτό χρειαστεί να  κάνετε ένα τεστ κοπώσεως τότε σίγουρα θα δείτε αποτελέσματα που δεν τα φαντάζεστε!
  • Διατροφή: Όχι δίαιτα! Η διαφορά μεταξύ της δίαιτας και της διατροφής είναι πολύ μεγάλη. Αυτό που χρειάζεστε είναι να προσέξετε την διατροφή σας. Αποφύγετε τα τηγανητά φαγητά και τα λιπαρά, μειώστε την ποσότητα του βραδινού γεύματος και φυσικά, ποτέ φαγητό μετά τις 9 το βράδυ. Οι επόμενες αιματολογικές σας εξετάσεις θα έχουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα!
  • Δόντια: Μετά από κάθε γεύμα πλύνετε τα δόντια σας. Δεν παίζει ρόλο μόνο το πόσο καλά πλένετε τα δόντια σας, αλλά και τι οδοντόκρεμα χρησιμοποιείτε. Η Νέα Oral B Pro Expert Πολλαπλή Προστασία προστατεύει τις 8 περιοχές που ελέγχουν περισσότερο οι οδοντίατροι: Τερηδόνα, Ούλα, Πλάκα, Ευαισθησία, Σμάλτο, Πέτρα, Λεύκανση, Αναπνοή.  Θα ανυπομονείτε να πάτε στον οδοντίατρο σας για να πάρετε 8 "Μπράβο"!. Καμία άλλη οδοντόκρεμα δεν προσφέρει καλύτερη προστασία σε όλες τις περιοχές που ελέγχουν περισσότερο οι οδοντίατροι!
Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Αρχίστε τη «νέα» σας ζωή και νιώστε χαρά, φρεσκάδα και υγεία. Ποιος φοβάται τώρα πια τους ειδικούς; Σίγουρα όχι εσείς.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

sos ola k gia ta pedia to kirios

  • Αναφορά

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω