Εσείς, πόσους χαιρετίσατε σήμερα;

Εσείς, πόσους χαιρετίσατε σήμερα;

Στις 21η Νοεμβρίου δοκιμάστε κάτι διαφορετικό που θα σας δώσει μεγάλη χαρά και μάλιστα για καλό σκοπό!


Σήμερα είναι η «Παγκόσμια Ημέρα Χαιρετισμού» (World Hello Day) που γιορτάζεται σε 180 χώρες και καθιερώθηκε το 1973 με αφορμή τη διαμάχη μεταξύ Ισραήλ και Αιγύπτου.

Ο στόχος της είναι να μας θυμίσει την σημασία της παγκόσμιας ειρήνης και να διαδώσει το μήνυμα αυτό με έναν πρωτότυπο και ευχάριστο τρόπο. Για να συμμετέχει κάποιος στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χαιρετισμού καλείται να χαιρετίσει 10 αγνώστους! Μην σας τρομάζει η ιδέα! Τολμήστε να μεταδώσετε το σημαντικό αυτό μήνυμα στους συνανθρώπους σας και θα εκπλαγείτε ευχάριστα με τη θετική τους αντίδραση!

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Επιλέξτε μια πρωινή ώρα σε ένα πολυσύχναστο δρόμο και πείτε «Γεια» σε όσους επιθυμείτε. Μπορείτε στη συνέχεια να εξηγήσετε τους λόγους που το κάνατε αυτό περιγράφοντας την Παγκόσμια Ημέρα Χαιρετισμού και το σημαντικό μήνυμα που θέλει να μεταδώσει σε όλους μας!

Κι εάν πάλι κάποιος σας αποπάρει ή σας αντιμετωπίσει με αγένεια, μην αποθαρρυνθείτε! Εσείς έχετε καλό σκοπό! Συνεχίστε ακάθεκτοι ώσπου να φτάσετε τους 10 χαιρετισμούς και προτρέψτε και όσους χαιρετίσετε να κάνουν το ίδιο!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω