Ερμηνεία του τρόπου που κοιμάστε.

Ερμηνεία του τρόπου που κοιμάστε.

Υπάρχουν κάποιες βασικές στάσεις ύπνου που λένε πολλά για τον τρόπο που σκέφτεστε και πράττετε.


Όλοι ξέρουμε την εμβρυακή στάση και γυρνάμε ξανά και ξανά σε αυτήν σε διάφορες στιγμές της ζωής μας. Είναι εκείνες οι φορές που θέλουμε να νιώσουμε ασφάλεια και άνεση, να ηρεμήσουμε και να γυρίσουμε νοητά σε αυτό το υπέροχο περιβάλλον της μήτρας όπου τίποτα δεν μας άγγιζε. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που τις περισσότερες φορές σε μία δύσκολη νύχτα περιόδου επιλέγουμε αυτή τη στάση ύπνου, ακόμη κι αν δεν την συνηθίζουμε. Είναι πολύ πιθανό  να αλλάξει η στάση κατά τη διάρκεια της περιόδου, αν νιώθετε ανασφαλής, λόγω της μεγάλης ροής. Αν, βέβαια, χρησιμοποιείτε τις νέες Always Secure Night που έχουν 60% μεγαλύτερο πίσω μέρος* θα κοιμάστε τόσο καλά, όσο κάθε άλλη μέρα, αφού θα έχετε την καλύτερη προστασία για τη νύχτα* εκεί που τη χρειάζεστε.

  • Βέβαια, η εμβρυακή στάση είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στο σύνολο του πληθυσμού και δηλώνει για όποιον την επιλέγει ότι τον απασχολούν υπερβολικά οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας και είναι πολύ ευσυνείδητος, γι’ αυτό και όταν χαλαρώνει πλέον κοιμισμένος επιλέγει να «κουλουριαστεί».
  • Αντιθέτως, αν κάποιος αρέσκεται να κοιμάται στο πλάι με τα χέρια απλωμένα συνήθως κυνηγάει τα όνειρα του, είναι ανοιχτός σε νέες εμπειρίες και ξυπνά γεμάτος όρεξη για ζωή.
  • Στην περίπτωση που τα χέρια αλλά και τα πόδια σας είναι ανοιχτά κι εσείς ανάσκελα, μιλάμε για τη στάση αστέρι ή αστερίας και μαρτυρά έναν πολύ ανοιχτό άνθρωπο που χαίρεται τη ζωή, του αρέσουν οι κοινωνικές συναναστροφές και βοηθά τους φίλους του.
  • Αν, όμως  όλα τα άκρα κλείσουν και το σώμα γίνει ίσιο και  άκαμπτο, σημαίνει ότι κάθε άλλο παρά «ανοιχτό» μπορεί να σας χαρακτηρίσει κανείς. Αυτή η στάση του στρατιώτη δείχνει ότι σας διακρίνει η αυστηρότητα και ο συντηρητισμός. Χαλαρώστε. Κι έτσι, θα χαλαρώσουν και οι μύες σας κατά τη διάρκεια του ύπνου για να μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να ξεκινήσετε την ημέρα σας με κέφι. 
  • Στην ίδια ευθεία στάση αν γυρίσετε στο πλάι, αλλάζετε τα δεδομένα. Όταν ο «στρατιώτης» γίνεται «κορμός δέντρου» τότε μπορούμε να πούμε ότι είστε καλός και εύπιστος –ίσως μάλιστα παραπάνω από ότι θα έπρεπε. 
  • Στην περίπτωση που προτιμάτε να κοιμάστε μπρούμυτα και να παίρνετε αγκαλιά το μαξιλάρι, πιθανόν να είστε η ψυχή του πάρτι, αλλά στις υποχρεώσεις σας να σας κυριεύει το άγχος και η έλλειψη οργάνωσης.   
Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Ξαπλώστε σήμερα και μην το σκέφτεστε. Η στάση που θα πάρετε κατά τη διάρκεια του ύπνου, μπορεί να είναι τελείως διαφορετική από αυτή με την οποία θα ξεκινήσετε τον ύπνο σας. Όνειρα γλυκά!

*από την Always Ultra Normal

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σερβιετάκια

Always Σερβιετάκια

Always

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω