Ενοχές, τέλος!

Ενοχές, τέλος!

Γυναίκα σήμερα σημαίνει πολλές υποχρεώσεις. Οι πολλές υποχρεώσεις όμως σας αναγκάζουν να μη δίνετε το 100% του εαυτού σας εκεί που πραγματικά θέλετε και κάτι τέτοιο γεννά ενοχές.


Μία σοφή παροιμία λέει πως δε γίνεται να βάλεις πολλά καρπούζια κάτω από μία μασχάλη όμως οι επιταγές της σημερινής κοινωνίας σας αναγκάζουν να το κάνετε. Εργαζόμενη, μητέρα, σύζυγος, νοικοκυρά, το πρόγραμμα σας είναι πρόγραμμα γυναίκας «σούπερ ηρωίδας», χαρακτηρισμός από τον οποίο δεν απέχετε και πολύ. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, είναι απολύτως λογικό να κάνετε λάθη και παραλείψεις, συνειδητά ή ασυνείδητα, διότι η κούραση μιας τέτοιας καθημερινότητας είναι δεδομένη. Και σίγουρα τα όποια λάθη και οι όποιες παραλείψεις σας, γεννούν ενοχές. Και δυστυχώς πρέπει να παλέψετε και με αυτές. Αποδεχτείτε ότι είναι ανθρωπίνως αδύνατο να βρίσκεστε παντού και πάντα για όλους ταυτόχρονα δίνοντας την απόλυτη προσοχή σας. Μάθετε να φροντίζετε τον εαυτό σας και ξεκινήστε από το να τον συγχωρείτε για το οποιοδήποτε λάθος σας. Έπειτα, η συνεργασία με τα μέλη της οικογένειας σας στις όποιες υποχρεώσεις, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Πρέπει και οι αγαπημένοι σας άνθρωποι όχι μόνο να αντιλαμβάνονται την βαρύτητα των υποχρεώσεων σας αλλά και να συμμετέχουν ενεργά βοηθώντας σας να τις φέρετε εις πέρας. Κάτι τέτοιο όχι μόνο θα σας απαλλάξει από τις τύψεις και τις ενοχές αλλά θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο κοντά στους αγαπημένους σας και αυτό με τη σειρά του θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να συνεχίσετε. Ο χρόνος σας είναι σαφέστατα πολύτιμος και οι έξυπνες επιλογές είναι αυτές που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και ενέργεια. Το νέο Ace Gentile Easy Dose, ανήκει ακριβώς σε αυτή την κατηγορία επιλογών. Ακόμα και σε μονοδόσεις καταφέρνει να αφαιρεί ακόμα και τους πιο κουραστικούς λεκέδες διατηρώντας άψογα όλα τα χρωματιστά με μια απλή κίνηση. Έτσι, για να τα βάζουμε ένα-ένα σε τάξη, κερδίζετε αμέσως χρόνο και ενέργεια που τόσο πολύ έχετε ανάγκη. Χρόνο και ενέργεια που θα αφιερώσετε στην οικογένεια αλλά και στον εαυτό σας για να πάψετε πια να έχετε ενοχές.

Ace Gentile Unit Dose
Ace Gentile Ενισχυτικό Πλύσης
(157)

Ζωντάνια στα χρωματιστά που εμπιστεύεστε με κλειστά μάτια. Αποτελεσματικό ακόμα και σε μανσέτες και κολάρα!

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

πολύ σημαντικό για την ψυχική μας ισορροπία η εξεύρεση χρόνου για τον εαυτός μας!

  • Αναφορά

ωραίο άρθρο

  • Αναφορά
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω