Ενώνουµε τις δυνάµεις µας

Ενώνουµε τις δυνάµεις µας

Η Always και η W.I.N HELLAS ενώνουν τις δυνάµεις τους σε ένα ηµερολόγιο γεµάτο λάµψη, κέφι, αλλά πάνω από όλα γεµάτο από µηνύµατα προστασίας!


∆ηµοφιλείς προσωπικότητες από το χώρο της showbiz και του αθλητισµού φωτογραφήθηκαν αφιλοκερδώς σε ζευγάρια για να στηρίξουν το έργο του οργανισµού και να δώσουν µε τον δικό τους τρόπο µηνύµατα προστασίας και αισιοδοξίας σε όλες τις γυναίκες.

Για το μήνα Απρίλιο ο Μάικ Μίκι και η Σάρα Μπατίστ δηλώνουν: «H οικογένεια είναι ασπίδα προστασίας». Η πρόεδρος του οργανισµού, Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου, µας µιλάει για τη W.I.N.

Με ποιους τρόπους προστατεύει και βοηθάει η W.I.N. Hellas τις γυναίκες;

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Η W.I.N. Hellas προσφέρει ψυχοκοινωνική στήριξη στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια µέσω του προγράµµατος «Ο Σωστός Τρόπος Ζωής».

Βοηθάµε τις γυναίκες να αντιµετωπίσουν την κακοµεταχείριση και να επανενταχθούν στην κοινωνία. Οι γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχει λύση στο πρόβληµα. Τις ενηµερώνουµε, λοιπόν, για τις υπάρχουσες υποστηρικτικές δοµές και τις φέρνουµε σε επαφή µε τους αρµόδιους φορείς. Επίσης, τους επικοινωνούµε ότι λειτουργούν ξενώνες, όπου µπορούν να βρουν προσωρινό κατάλυµα εκείνες και τα παιδιά τους, αλλά και υπηρεσίες όπου µπορούν να απευθύνονται για δωρεάν νοµικές συµβουλές, ώστε να νιώσουν ασφάλεια και σιγουριά. www.winhellas.gr

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σερβιετάκια

Always Σερβιετάκια

Always

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω