Ενδυνάμωση μέσω εκπαίδευσης και ενημέρωσης

Ενδυνάμωση μέσω εκπαίδευσης και ενημέρωσης

Περισσότερα από τα μισά κορίτσια βλέπουν την αυτοπεποίθησή τους να πέφτει κατά την εφηβεία, και μάλιστα στα χαμηλότερα επίπεδα.


Περισσότερα από τα μισά κορίτσια βλέπουν την αυτοπεποίθησή τους να πέφτει κατά την εφηβεία, με τα χαμηλότερα επίπεδα να σημειώνονται με την έναρξη της περιόδου. Η έλλειψη ενημέρωσης αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους λόγους για τη μείωση της αυτοπεποίθησης. Η Always θέλει να κάνει την αλλαγή και να μετατρέψει την εφηβεία σε ένα σταθερό σκαλοπάτι πάνω στο οποίο θα πατήσουν τα κορίτσια για να γίνουν γυναίκες γεμάτες αυτοπεποίθηση.

Το Πρόγραμμα Διδασκαλίας Αυτοπεποίθησης της Always για την Εφηβεία στέκεται δίπλα στα κορίτσια, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς για περισσότερα από 30 χρόνια παρέχοντας δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό και δείγματα, ώστε να βοηθήσει τα κορίτσια να κατανοήσουν τις αλλαγές που βιώνει το σώμα τους στη διάρκεια της εφηβείας και να μπορέσουν να τις διαχειριστούν.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Με την υποστήριξη της UNESCO και με τη συνεργασία περισσότερων από 500.000 εκπαιδευτικών, περισσότερα από 17 εκατομμύρια κορίτσια σε 70 και πλέον χώρες συμμετέχουν ετησίως στο πρόγραμμα.

Με τη χρήση καινοτόμων εκπαιδευτικών προσεγγίσεων που αφουγκράζονται τις ανάγκες της κάθε χώρας, και προσαρμοσμένων υλικών ώστε να εξασφαλίζεται ότι το περιεχόμενο ανταποκρίνεται στα διαφορετικά περιβάλλοντα, οι εκπαιδευτικοί βοηθούν τους μαθητές τους να ξεπεράσουν κοινωνικά στερεότυπα.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σερβιετάκια

Always Σερβιετάκια

Always

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα