Ένα χαμόγελο κερδίζει πάντα

Ένα χαμόγελο κερδίζει πάντα

Χαμογελάστε κάθε στιγμή στους γύρω σας και φτιάξτε την ημέρα σας.


Κανείς δεν συμπαθεί τους σκυθρωπούς ανθρώπους, ακόμη κι αν είναι πραγματικά καλοί.

Η εντύπωση που δίνουμε στους γύρω μας είναι άμεσα συνυφασμένη με την καλή μας διάθεση και το λαμπερό μας χαμόγελο. Ακόμη και σε μία διαμάχη ή μία διαφωνία, ένα ζεστό, πηγαίο χαμόγελο μπορεί να εξομαλύνει τα πράγματα και να επιφέρει λύσεις στις οποίες διαφορετικά δύσκολα θα φτάναμε.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Μπορεί να μην είναι η καλύτερη σας ημέρα, αλλά αν κάνετε μία μικρή προσπάθεια και χαμογελάσετε, αυτό θα περάσει και μέσα σας και θα φτιάξει η διάθεσή σας. Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε.

Και για να μην έχετε κανέναν ενδοιασμό και κανέναν λόγο να μη δείξετε πλατιά τα δόντια σας με ένα λαμπερό χαμόγελο, βουρτσίζετέ τα με προσοχή κάθε μέρα με την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral B για σας και φροντίζετε την υγιεινή του στόματός σας με τακτικές επισκέψεις στον οδοντίατρο.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο. Παρακαλούμε υπολογίστε μία καθυστέρηση περίπου 6 βδομάδων μέχρι να παραλάβετε τον δοσομετρητή σας.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα