Έλεγχος & προστασία μετά το καλοκαίρι

Έλεγχος & προστασία μετά το καλοκαίρι

Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να επισκεφθείτε τον γυναικολόγο σας για το καθιερωμένο σας check up.


Γυρνώντας από τις διακοπές φέρνετε πίσω αναμνήσεις μιας ζωής, ένα υπέροχο μαύρισμα και τις «μπαταρίες» σας γεμάτες. Μήπως όμως δεν είναι μόνο αυτά; Το καλοκαίρι μπορεί να προσφέρει υπέροχες στιγμές, αλλά κρύβει κινδύνους για τις γυναίκες, ειδικά αν δεν προσέχουν αρκετά. Η παραλία και η θάλασσα, σε συνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία, παρέχουν τις κατάλληλες συνθήκες για να την εμφάνιση παθολογικών καταστάσεων, κάποιες απ’ τις οποίες μπορεί να είναι αρκετά επώδυνες. Οι πιο συνηθισμένες είναι: λοιμώξεις, μυκητιάσεις, αλλαγή του κύκλου της έμμηνου ρήσεως, ακόμα και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Αν αντιληφθείτε κάποιο περίεργο σύμπτωμα, όπως κνησμό, λευκές ή κιτρινοπράσινες παχύρευστες εκκρίσεις, δερματικά εξανθήματα ή πόνο, επιβάλλεται να επισκεφθείτε άμεσα το γυναικολόγο σας για τις κατάλληλες εξετάσεις. Ακόμα όμως και αν θεωρείτε ότι όλα είναι φυσιολογικά με τον οργανισμό σας, είναι ευκαιρία μετά το καλοκαίρι να κάνετε τις εξετάσεις ρουτίνας όπως το τέστ ΠΑΠ, το οποίο πρέπει να γίνεται μια φορά το χρόνο, και ψηλάφηση των μαστών ή μαστογραφία για να είστε σίγουρες.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Καθησυχασμένη πλέον από τον γυναικολόγο σας για την καλή σας υγεία, θα είστε έτοιμη να χαρείτε την κάθε στιγμή χωρίς να ανησυχείτε για αντιαισθητικούς λεκέδες και μυρωδιές, χάρη στις Αlways που θα σας προσφέρουν αποτελεσματική προστασία και καθαριότητα όλη μέρα.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω