Ευχαριστώ, µαµά, για το πρώτο µου τεστ ΠΑΠ

Ευχαριστώ, µαµά, για το πρώτο µου τεστ ΠΑΠ

Η πρώτη φορά στον γυναικολόγο για τεστ ΠΑΠ, µε την προτροπή και τη συνοδεία της µαµάς, είναι αυτή που ανοίγει τον δρόµο της πρόληψης.


Το τεστ ΠΑΠ πρέπει να γίνεται τουλάχιστον µία φορά το χρόνο από την ηλικία των 18 και άνω, εκτός κι αν η γυναίκα έχει σεξουαλική δραστηριότητα από πιο νωρίς.

Είναι µια απλή εξέταση, πολύ χρήσιµη και καθοριστική για τη µετέπειτα ζωή της.

Ο Aντιπρόεδρος της Ένωσης Μαιευτήρων-Γυναικολόγων Ελλάδος, κ. Ι. Ζερβός, λέει:

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Ο καρκίνος του τραχήλου της µήτρας προλαµβάνεται µε το τεστ ΠΑΠ. Είναι µια κακοήθης νεοπλασία η οποία αναπτύσσεται στο κατώτερο τµήµα της µήτρας, που είναι ο τράχηλος, και βρίσκεται στον κόλπο της γυναίκας. Το σηµείο αυτό είναι προσιτό στο γυναικολόγο που κάνει την εξέταση ώστε µε ευκολία να πάρει επιθηλιακά κύτταρα για να κάνει το τεστ ΠΑΠ και το ίδιο εύκολα στη συνέχεια να κάνει τη διάγνωση.

Οι «Μέρες Προστασίας Always» τονίζουν την αξία της πρόληψης, προτρέποντας τις γυναίκες να κλείσουν ραντεβού µε τον γυναικολόγο για το καθιερωµένο τεστ ΠΑΠ, όπως και για το εµβόλιο κατά του καρκίνου της µήτρας σε νεαρές ηλικίες.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σερβιετάκια

Always Σερβιετάκια

Always

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω