Δοκιμάσαμε την 1η έξυπνη οδοντόκρεμα

Δοκιμάσαμε την 1η «έξυπνη οδοντόκρεμα»!

Πολύς λόγος έχει γίνει γύρω από το προϊόν που η Oral-B χαρακτηρίζει ως την πρώτη «έξυπνη οδοντόκρεμα». Εμείς τη δοκιμάσαμε και μπορούμε να σας αποκαλύψουμε όλη την αλήθεια!


Όπως ισχυρίζεται η εταιρεία, η συγκεκριμένη οδοντόκρεμα προσαρμόζεται ώστε να αντιμετωπίζει τα διαφορετικά προβλήματα του κάθε στόματος, όπως πλάκα, προβλήματα στα ούλα, διάβρωση του σμάλτου κ.λπ. σαν να συνδυάζει πέντε οδοντόκρεμες με εξειδικευμένη σύνθεση σε ένα σωληνάριο.

Ο ειδικός Mac Lesggy δηλώνει ήδη φανατικός της και εξηγεί: «Η Oral-B βρήκε τη λύση στο πρόβλημα της επιλογής της κατάλληλης οδοντόκρεμας»· έτσι, αποφασίσαμε να τη δοκιμάσουμε κι εμείς. Ζητήσαμε από εργαζόμενους στην ομάδα μας - με διαφορετικά προβλήματα στοματικής υγιεινής ο καθένας - να δοκιμάσουν το προϊόν για έναν μήνα και να καταγράψουν την αποτελεσματικότητά του σε σχέση με τις ανάγκες τους.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Ζητήσαμε από τον Mac Lesggy να μας εξηγήσει με ποιο τρόπο μία μόνο οδοντόκρεμα μπορεί να προσφέρει συγκριτικά καλύτερα αποτελέσματα σε διαφορετικά προβλήματα σε σχέση με τις κοινές οδοντόκρεμες. Και αυτή είναι η απάντησή του:

«Όλα οφείλονται στο μοναδικό σύμπλεγμα Stannous Fluoride, το οποίο διασπάται μέσα στο στόμα και απελευθερώνει εξειδικευμένους παράγοντες ανάλογα με τα συγκεκριμένα προβλήματα που εντοπίζει σε κάθε στόμα. Έτσι, σε ένα άτομο που αντιμετωπίζει πρόβλημα στα ούλα, το σύμπλεγμα Stannous Fluoride μπορεί να μετατρέπεται σε έναν νέο παράγοντα που βοηθά στην καταπολέμηση βακτηρίων που προκαλούν προβλήματα στα ούλα. Σε κάποιο άλλο άτομο με ευαισθησία στα δόντια, σχηματίζονται διάφοροι εξειδικευμένοι παράγοντες που προσφέρουν προστασία των ευαίσθητων δοντιών. Πρόκειται ουσιαστικά για μια δύναμη πέντε οδοντόκρεμων με εξειδικευμένη σύνθεση σε ένα σωληνάριο». Ο Mac αλλά και η ομάδα μας έχουμε πειστεί ότι είναι μια πραγματικά έξυπνη οδοντόκρεμα· δοκιμάστε την κι εσείς και δείτε τι μπορεί να σας προσφέρει!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα