Διεκδικείτε όσα σας αξίζουν

Διεκδικείτε όσα σας αξίζουν;

Είναι πολλά τα χαρίσματα των γυναικών: υπομονετικότητα, προσφορά, αυτοθυσία… σίγουρα όχι όμως η διεκδικητικότητα. Καιρός να δούμε τα πράγματα απ’ την αρχή!


Η γυναικεία φύση είναι πολύπλοκη. Μας χαρακτηρίζει πιο συχνά η υποχωρητικότητα. Για μας προέχει το καλό των παιδιών και του συντρόφου μας, της ευρύτερης οικογένειάς μας και των φίλων μας και μετά έρχονται τα δικά μας «θέλω». Πρόκειται για μία μεγάλη αναμονή στη γραμμή των επιθυμιών! Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί γιατί η διεκδικητικότητα δεν είναι ένα από τα κύρια χαρίσματά μας; Πιστεύουμε ότι δεν αξίζουμε όσα θέλουμε ή μήπως προσπαθούμε μέσα από την συνεχή προσπάθεια ικανοποίησης των άλλων να κερδίσουμε την αγάπη και την εκτίμηση τους; Για όποιο λόγο κι αν φερόμαστε με αυτόν τον τρόπο πρέπει να βάλουμε κάποια όρια. Η αγάπη των δικών μας ανθρώπων είναι δεδομένη και η εκτίμηση των ανθρώπων του περιβάλλοντός μας κερδίζεται με πολλούς άλλους τρόπους. Δεν χρειάζεται να θυσιάζουμε τις επιθυμίες μας, να καταπιεζόμαστε και να καταλήγουμε με ένα έντονο αίσθημα παράπονου και ανικανοποίητου.

Διεκδικητικότητα δεν σημαίνει ότι θα καταπατήσετε τα δικαιώματα των άλλων. Με σεβασμό προς τον εαυτό σας και τους γύρω σας θα λέτε και θα κάνετε πράξη τις σκέψεις και όσα επιθυμείτε. Ξεκινήστε:

- Διεκδικήστε αυτό που σας αξίζει στον εργασιακό χώρο. Σταματήστε να κάνετε «χάρες» σε συναδέλφους εις βάρος των δικών σας αρμοδιοτήτων και ζητήστε να αναγνωριστούν όσα κάνετε τόσα χρόνια και να πάρετε μία μικρή έστω αύξηση ή την προαγωγή που περιμένετε τα τελευταία τρία χρόνια.

- Διεκδικήστε περισσότερο χρόνο για εσάς μοιράζοντας αρμοδιότητες στην οικογένειά σας, εντός και εκτός σπιτιού. Το καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι είναι ευθύνη όλων και όχι μόνο δική σας. Όσο για τις ανάγκες των παιδιών πρέπει να καλύπτονται και από τους δύο γονείς! Σε λίγο καιρό θα δείτε ότι μόνο καλό κάνει στην οικογένειά σας αυτή η αλλαγή.

ksiro-ladi
Pantene Pro-V Ξηρό Λάδι Αναδόμηση και Προστασία
(652)

Ενυδάτωση χωρίς λιπαρότητα, 10Χ προστασία ενάντια στη φθορά

ανακαλύψτε τώρα

- Διεκδικήστε το καλύτερο και για την ομορφιά σας! Μια καλή ιδέα είναι να ξεκινήσετε από τα μαλλιά σας, που – όπως όλες ξέρουμε – παίζουν μεγάλο ρόλο στην καλή ψυχολογία μίας γυναίκας.  Μη συμβιβάζεστε. H νέα σειρά Pantene Pro-V θα σας χαρίσει ορατά πιο υγιή μαλλιά μετά από κάθε λούσιμο! Πώς το κάνει αυτό;

Όπως ίσως να μην γνωρίζατε μέχρι τώρα, το νερό περιέχει μόρια οξειδωτικού χαλκού που μπορεί να φθείρουν τα μαλλιά σας αποδυναμώνοντας την πρωτεϊνική τους δομή. Η νέα σύνθεση του Pantene Pro-V περιέχει αντιοξειδωτικούς παράγοντες αποτροπής της φθοράς προσφέροντάς σας πιο υγιή μαλλιά κάθε φορά που λούζεστε. Η εμφάνιση σας θα αναβαθμιστεί σημαντικά και μαζί της η αυτοπεποίθησή σας, χαρίζοντας σας ένα δυνατό αίσθημα ικανοποίησης! Διεκδικήστε το!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Περιποίηση μαλλιών

Pantene Conditioner ή Μάσκα

Pantene

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω