Δείτε τα «σημάδια»

Δείτε τα «σημάδια»

Υπάρχουν φορές που κάποια «σημάδια» κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο σώμα μας, αλλά εμείς τα αγνοούμε! Αυτό είναι το μεγάλο μας λάθος.


Πρώτον γιατί πρέπει να επικοινωνούμε πάντα με τον γιατρό μας προκειμένου να μας ενημερώσει σχετικά με το τι είναι αυτό που συμβαίνει και δεύτερον γιατί οτιδήποτε συμβαίνει στο σώμα μας γίνεται για κάποιο λόγο.

Ποια είναι όμως αυτά και πως θα τα καταλάβετε; Δείτε κάποια από αυτά και από τι μπορεί να προέρχονται και μην τα αφήσετε ποτέ ξανά να περάσουν απαρατήρητα.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!
  • Κνησμός – φαγούρα: Συνήθως η φαγούρα οφείλεται σε κολπική μόλυνση και με κάποια κρέμα ή αντιβιοτικά χάπια αντιμετωπίζεται. Υπάρχει περίπτωση, βέβαια, να οφείλεται και σε κάποια αλλεργία του δέρματος σε κάποιο σαπούνι ή κάποιο άλλο προϊόν. Επιλέξτε τις Always ActiPearlsTM σερβιέτες που εγκλωβίζουν την υγρασία και τη διατηρούν στο κέντρο εξουδετερώνοντας τις οσμές έτσι σας παρέχουν μεγαλύτερη αίσθηση φρεσκάδας καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας.
  • Διαφορετικός ή εντονότερος πόνος κατά την διάρκεια της περιόδου: Σε γυναίκες με «φυσιολογική» περίοδο ένας εντονότερος πόνος υπάρχει περίπτωση να σχετίζεται με κάποια κύστη στις ωοθήκες, με φλεγμονώδη νόσο ή ακόμη και με ινομυώματα.
  • Αιμορραγία ανάμεσα στις περιόδους ή μετά την σεξουαλική επαφή: Σε περίπτωση που βλέπετε αίμα ανάμεσα στις περιόδους σας μπορεί να οφείλεται σε κάποιο ινομύωμα ή σε κάποιον πολύποδα, ακόμη και σε φλεγμονή του κόλπου. Από την άλλη βέβαια μπορεί να είναι και μια απλή ορμονική διαταραχή. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να οφείλεται σε καρκίνο του τραχήλου.
  • Έντονη οσμή στην περιοχή του κόλπου: Η έντονη οσμή αλλά και η διαφορετική αίσθηση στην περιοχή του κόλπου οφείλεται σε αιδιοκολπίτιδα ή κάποιο σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα.

Μην ξεχνάτε πως ενημερώνοντας το γυναικολόγο σας για κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα –ή και κάποιο άλλο που παρατηρείτε- μπορεί να προλάβετε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σερβιετάκια

Always Σερβιετάκια

Always

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω