Βιολογικά προϊόντα

Βιολογικά προϊόντα

Στις μέρες μας, ακόμα και η επιλογή του φαγητού αποτελεί πρόκληση. Η ευθύνη που έχει μια γυναίκα στο να επιλέξει το καλύτερο για την οικογένειά της είναι μεγάλη και οποιαδήποτε βοήθεια θα της είναι χρήσιμη.


Αν τα προϊόντα είναι συσκευασμένα, φέρουν σήμανση ότι πληρούν τις προϋποθέσεις βιολογικής καλλιέργειας σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αν τα προϊόντα αγοράζονται χύμα, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πιάσετε κουβέντα με τον παραγωγό. Ρωτήστε τον τι μέθοδο βιολογικής καλλιέργειας εφαρμόζει: την αμειψισπορά (δηλαδή, την εναλλαγή φυτών προς συγκομιδή) ή την αγρανάπαυση;

Κάντε ερωτήσεις σχετικά με τα ζωικά λιπάσματα που χρησιμοποιεί στη γη του και τον τρόπο ελέγχου των ζιζανίων, των εντόμων και των παρασίτων εφόσον δεν χρησιμοποιεί ζιζανιοκτόνα. Δώστε του, εν ολίγοις, να καταλάβει ότι ξέρετε από βιολογικά προϊόντα και αξιολογήστε τις απαντήσεις του.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Ένας παραγωγός που θα σας πείσει ότι ξέρει τι κάνει, έχει πιο πολλές πιθανότητες να κάνει όντως αυτά που λέει, οπότε τα προϊόντα του είναι πιο κατάλληλα για το τραπέζι σας.

Εκτός λοιπόν από την ικανότητα να διαλέγετε το καλύτερο μέσα από το εκάστοτε κοφίνι, καφάσι ή πάγκο, ακονίστε και το ένστικτό σας, ώστε να είστε σίγουρες πως αυτό που πληρώνετε ως βιολογικό, άρα και καλύτερο, είναι όντως βιολογικό, άρα και καλύτερο.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω