Άρωμα αυτοπεποίθησης

Άρωμα...αυτοπεποίθησης!

Καλοκαίρι σημαίνει αεράκι, ζωντανά χρώματα, ζεστά απογεύματα και αστραφτερός ήλιος. Μαζί με το καλοκαίρι έρχονται και οι ανεπανάληπτες μυρωδιές του…Βρείτε αυτή που ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας!


Tο άρωμα των ώριμων φρούτων, η μυρωδιά του χώματος μετά τη βροχή και η ευωδιά των ανθισμένων δέντρων. Το παραμικρό άρωμα που δεν σας είναι οικείο ή δεν το αναγνωρίζετε, είναι και μια νέα εμπειρία.

Τα αρώματα ενεργοποιούν τη σκέψη, επαναφέρουν μνήμες και δίνουν ζωή στις εμπειρίες. Είναι εξαιρετικά μέσα αυτοέκφρασης, καθώς ταυτίζονται με το άτομο και συμπληρώνουν την προσωπικότητά του. Εάν βρείτε το άρωμα που σας ταιριάζει, κρατήστε το για πάντα. Εκφράζει την αυτοπεποίθηση που σας χαρακτηρίζει στις συναναστροφές σας με τους γύρω σας και ενισχύει την εμπιστοσύνη που έχετε στον εαυτό σας· και όλα αυτά με τρόπο απλό, φυσικό και ήρεμο. Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία της φυσικής δύναμης των αρωμάτων, η οποία χάνεται πολύ εύκολα σε περίπτωση υπέρμετρης χρήσης...

Το παιχνίδι των αρωμάτων

Οι ζεστές ημέρες έχουν μια χαρακτηριστική μυρωδιά που θα έπρεπε να σας εμπνέει. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που οι εταιρείες παρασκευής αρωμάτων προτείνουν άλλα αρώματα για τον χειμώνα και άλλα για το καλοκαίρι. Επιλέξτε ένα άρωμα που ταιριάζει με τη θερμοκρασία του σώματός σας· αν η θερμοκρασία του περιβάλλοντος είναι υψηλή, χρειάζεστε ένα δροσερό, διακριτικότερο άρωμα που τονίζει την προσωπικότητά σας χωρίς υπερβολές. Τα αρώματα έχουν μεγαλύτερη επίδραση στην ψυχολογία μας όταν τα χρησιμοποιούμε συνειδητά, αλλά πολλές φορές, αντιλαμβανόμαστε την παρουσία τους και υποσυνείδητα.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Αλλά και η μυρωδιά των ρούχων σας θα έπρεπε να έχει ακριβώς το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Το enor μαλακτικόL, με τη μεγάλη ποικιλία αρωμάτων για κάθε προσωπικότητα και διάθεση, κάνει τα ρούχα απαλά και ευωδιαστά, αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας και σας δίνει ενέργεια και άνεση καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας. Ταυτόχρονα, η σύνθεσή του εισχωρεί ανάμεσα στις ίνες των ρούχων και τα βοηθά να διατηρούνται σαν καινούργια για μεγαλύτερο διάστημα*.

Και φυσικά, τίποτα δεν συγκρίνεται με τη μυρωδιά των φρεσκοπλυμένων ρούχων που μόλις βγήκαν από το πλυντήριο. Χρησιμοποιήστε λοιπόν το Lenor μαλακτικό μαζί με το νέο Lenor απορρυπαντικό που χαρίζει στα ρούχα αστραφτερή καθαριότητα και φρεσκάδα που μπορείτε να δείτε, να αγγίξετε και να μυρίσετε. Τώρα, η αισθησιακή καθαριότητα του Lenor απορρυπαντικού υπάρχει και σε νέες υπερσυμπυκνωμένες υγρές κάψουλες! Απλά τοποθετείτε μία στην καρδιά της πλύσης. Μία κάψουλα αρκεί για αστραφτερή καθαριότητα και φρεσκάδα που διαρκεί!

Επιλέξτε το άρωμα που σας ταιριάζει και αφήστε το να σας ακολουθεί όπου κι αν πηγαίνετε, σκορπίζοντας παντού άρωμα...αυτοπεποίθησης!

*σε σχέση με χρήση μόνο απορρυπαντικού. 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Μαλακτικό ρούχων

Lenor μαλακτικό

Lenor

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

"

Οι μαγικές «περλίτσες» σε απογειώνουν με το φανταστικό άρωμά τους! Όταν μάλιστα σιδερώνω, δεν χρειάζομαι καν αποσμητικό χώρου, τόσο όμορφα κι ευωδιαστά μυρίζει το σπίτι μου!!

"

απο Πρεσβευτή
Φανή Μπ.708114