Απολαυστικό ταξίδι χωρίς άγχος

Απολαυστικό ταξίδι χωρίς άγχος

Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τις διακοπές σας προτού καν αναχωρήσετε.


1. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Έγκαιρος προγραμματισμός

Φτιάξτε μια λίστα με όλα τα αντικείμενα και τα έγγραφα που θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας – πώς θα πάτε στο λιμάνι, το πρόγραμμα των αναχωρήσεων, τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, πληροφορίες για το ταξίδι της επιστροφής κ.λπ. Τοποθετήστε όλα τα έγγραφα, τα εισιτήρια, τα στοιχεία για τις κρατήσεις σε έναν φάκελο και φυλάξτε τον σε ένα εμφανές σημείο. Κάθε φορά που θα τον κοιτάτε, το μυαλό σας θα χαλαρώνει επειδή θα βεβαιώνεστε ότι τα πάντα είναι τακτοποιημένα και είστε έτοιμες για αναχώρηση.

Δύο ημέρες πριν από την αναχώρηση

Βεβαιωθείτε ότι τα δρομολόγια των τρένων δεν έχουν καθυστερήσεις, ότι δεν γίνονται οδικά έργα ή ότι δεν έχουν υπάρξει αλλαγές στα δρομολόγια των πλοίων.

Διαβάστε τις συμβουλές μας και μπείτε σε mood διακοπών!

2. ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Έγκαιρος προγραμματισμός

Φτιάξτε μια λίστα με όλες τις δραστηριότητες που θα κάνετε και ελέγξτε την πρόγνωση του καιρού για να μην πάρετε μαζί σας πράγματα που τελικά δεν θα χρειαστείτε. Διαλέξτε ρούχα που είναι βέβαιο ότι θα φορέσετε. Έτσι λοιπόν, ένα ωραίο φόρεμα που φοριέται τη μέρα μπορεί να φορεθεί άνετα και τη νύχτα εάν το συνοδέψετε π.χ. με ένα μαντήλι. Βγάλτε τις βαλίτσες από την αποθήκη και βεβαιωθείτε ότι είναι ακόμη σε καλή κατάσταση. Μαζέψτε τους φορτιστές των συσκευών σας και βάλτε τους απευθείας στη βαλίτσα σας.

Δύο ημέρες πριν από την αναχώρηση

Αφήστε τις βαλίτσες σας ανοιχτές στο υπνοδωμάτιό σας και αρχίστε να τις ετοιμάζετε. Φροντίστε να πλύνετε εγκαίρως όλα τα ρούχα που θέλετε να πάρετε μαζί σας. Όταν κλείσετε τις βαλίτσες, σημειώστε σε ένα καρτελάκι πάνω τους την επαγγελματική σας διεύθυνση ώστε η διεύθυνση του σπιτιού σας να μην είναι ορατή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

3. ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

Έγκαιρος προγραμματισμός

Αν έχετε κατοικίδιο, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει κανονίσει τα πάντα για το σκύλο, τη γάτας ή το χρυσόψαρό σας και μην κάνετε κάποια παραγγελία μέσω διαδικτύου με ημερομηνία παράδοσης που θα συμπέσει με τις ημέρες της απουσίας σας. Μην ξεχάσετε να τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς που πρόκειται να λήξουν σύντομα. Η ασφάλεια του σπιτιού μας είναι συχνά μια έγνοια που μας απασχολεί όταν είμαστε σε διακοπές.

Δύο ημέρες πριν από την αναχώρηση, ρυθμίστε τους χρονοδιακόπτες για τα φώτα του σπιτιού και το ραδιόφωνο, ή προμηθευτείτε κάποιο ειδικό φωτιστικό αντιδιαρρηκτικής προστασίας που μιμείται το φωτισμό της οθόνης της τηλεόρασης τη νύχτα. 

Φροντίστε να μην το παρακάνετε με την καθαριότητα ώστε να μην δείχνει το σπίτι ότι δεν κατοικείται. Σε κάθε περίπτωση όμως, βάλτε τους φορητούς υπολογιστές, τις παιχνιδομηχανές και τις άλλες φορητές συσκευές σε μέρη εκτός κοινής θέας.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω