Αντρικές σκέψεις για τη νέα χρονιά

Αντρικές σκέψεις για τη νέα χρονιά

Θέλετε να μαντέψουμε τι μπορεί να έχει στο μυαλό του ένας άντρας στην αυγή του 2011;


Είναι χρονιά που σηματοδοτεί την έλευση μιας νέας δεκαετίας και μπορεί να βρίσκει έναν άντρα στην πιο δημιουργική του φάση!

Αυτός ο άντρας θα έχει σίγουρα στο μυαλό του να παραμείνει ενεργός και δημιουργικός, ώστε να κάνει όλα τα όνειρά του και αυτά της οικογένειάς του πραγματικότητα!

Τι άλλο λέτε να βρίσκαμε σε ένα ανδρικό μυαλό αρχές του Γενάρη;

Βάζουμε στοίχημα ότι κάποιοι εκεί έξω αποφάσισαν ότι φέτος είναι η χρονιά που θα κόψουν το τσιγάρο; Ή ότι ήρθε η επιτέλους η στιγμή να αφήσουν κατά μέρος τα λιπαρά και να κάνουν μια πιο ισορροπημένη διατροφή; Εδώ που τα λέμε και πολύ καλά θα κάνουν!

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Άλλοι πάλι ετοιμάζονται να προσεγγίσουν την υγιεινή ζωή μέσω ενός σπορ. Εκτός από τα παραδοσιακά μπάσκετ, ποδόσφαιρο 5x5, κάποιοι είναι έτοιμοι να βάλουν στη ζωή τους το τένις, το σκουός, την κωπηλασία ή το bungee jumping… Γούστα είναι αυτά!

Πολλά μπορεί να έχει ένας άντρας στο μυαλό του για το 2011, αλλά η πιτυρίδα δεν είναι ένα από αυτά! Αυτή την σκέψη την έχει εξαλείψει προ πολλού το Head & Shoulders με την ευεργετική του δράση. Μαζί του έχει πάρει και κάθε ίχνος φαγούρας, ξηροδερμίας και πιτυρίδας και έχει αφήσει το πεδίο ελεύθερο για υπέροχα μαλλιά και υπέροχες σκέψεις για το νέο χρόνο!

Με το καλό…

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σαμπουάν

Head and Shoulders

Head and Shoulders

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω