Always Συνέχισε να παίζεις #ΣΑΝΚΟΡΙΤΣΙ – Συνέντευξη με τη σκηνοθέτη

Πόσες φορές έχουμε ακούσει ότι «αυτό το άθλημα δεν είναι για κορίτσια» ή δεν έχουμε δει τις ομάδες κοριτσιών να παίζουν σε σχεδόν άδεια γήπεδα; Πώς επιδρά αυτή η κατάσταση στα κορίτσια και στην επιθυμία τους να ασχολούνται με τον αθλητισμό;


Η Always, σε συνεργασία με τη βραβευμένη παραγωγό ντοκιμαντέρ Nanette Burstein, θέτει αυτό ακριβώς το ερώτημα. Μιλώντας με κορίτσια, η Nanette μοιράζεται εκπληκτικά ευρήματα σχετικά με τα οφέλη του αθλητισμού.

 

Σήμερα, 7 στα 10 κορίτσια νιώθουν ότι δεν ανήκουν στον χώρο του αθλητισμού. Με δεδομένη την πίεση που υφίστανται για να συμμορφωθούν με τα κοινωνικά πρότυπα, δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι στην εφηβεία η αυτοπεποίθηση των κοριτσιών μειώνεται δραματικά και τα μισά εγκαταλείπουν τον αθλητισμό. Εκτός του ότι νιώθουν ότι πρέπει να σταματήσουν κάτι που συχνά λατρεύουν, στερούνται επίσης τα οφέλη των αθλημάτων που είναι από τις πιο δυναμικές δραστηριότητες για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησής τους τη στιγμή που το χρειάζονται περισσότερο από ποτέ!

 

«Ως μια γυναίκα που μεγάλωσε κάνοντας στίβο, και επίσης, ως μητέρα μιας κόρης επτά ετών, γνωρίζω καλά πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή στον αθλητισμό για το χτίσιμο της αυτοπεποίθησης των κοριτσιών και για την απόκτηση δεξιοτήτων που θα τις στηρίζουν σε ολόκληρη τη ζωή τους» – Nanette Burstein, Σκηνοθέτης του video Always Συνέχισε να παίζεις #ΣΑΝΚΟΡΙΤΣΙ.

 

Ο αθλητισμός είναι καίριας σημασίας για το χτίσιμο της αυτοπεποίθησης. Μάλιστα, μια πρόσφατη έρευνα της NHCS έδειξε ότι οι γυναίκες από 18 έως 24 ετών έχουν διπλάσιες πιθανότητες να έχουν αυτοπεποίθηση αν παίζουν τακτικά κάποιο άθλημα, συγκριτικά με εκείνες που δεν παίζουν καθόλου! Παρόλα αυτά, η κοινωνία αποσιωπά και δεν αντιμετωπίζει το ζήτημα ότι τα κορίτσια εγκαταλείπουν τον αθλητισμό. Η Always θέλει να το αλλάξει αυτό!

 

Η Always, μας προσκαλεί όλους να ξαναγράψουμε τους κανόνες και να ενθαρρύνουμε τα κορίτσια να συνεχίσουν τον αθλητισμό. Για πάνω από τρεις δεκαετίες, στηρίζουμε εκατομμύρια κορίτσια σε ολόκληρο τον κόσμο, παρέχοντας εκπαιδευτικά προγράμματα για την εφηβεία και τον κύκλο τους, ώστε να μπορούν να νιώθουν αυτοπεποίθηση. Ελάτε λοιπόν να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε αυτήν την καμπάνια ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης στην εφηβεία, λέγοντας σε κάθε κορίτσι να Συνεχίζει να παίζει #ΣΑΝΚΟΡΙΤΣΙ.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

 

Ανέβασε μια φωτογραφία, τράβηξε ένα βίντεο ή δημοσίευσε ένα tweet #ΣΑΝΚΟΡΙΤΣΙ και δείξε στον κόσμο πώς συνεχίζεις να παίζεις #ΣΑΝΚΟΡΙΤΣΙ.

 

Γράψου στο κανάλι για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις όταν ανεβαίνουν νέα βίντεο της Always!

Μάθε περισσότερα στη διεύθυνση www.always.gr

Facebook - https://www.facebook.com/BeinggirlGR

 

* Δεδομένα από έρευνα του 2016 σε κορίτσια στις ΗΠΑ.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πραγματικά δεν πρέπει να παραταμε οτιδήποτε μας κάνει να έχουμε την αυτοπεποιθηση μας σε υψηλά επίπεδα. Πρέπει να είμαστε πάντα δίπλα στα παιδιά μας και να τα ενθαρρυνουμε πάντα θετικά για οποιο άθλημα κι αν επιλέξουν κι αργότερα για τα όνειρά τους!! Always...για πάντα!!

  • Αναφορά

Σερβιετάκια

Always Σερβιετάκια

Always

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα