Αξιοποιήστε τη θετική ενέργεια του καλοκαιριού

Αξιοποιήστε τη θετική ενέργεια του καλοκαιριού!

Τι θα λέγατε να εκμεταλλευτείτε τη θετική ενέργεια του καλοκαιριού για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα;


Λίγο οι διακοπές, λίγο οι χαλαροί ρυθμοί του καλοκαιριού, λίγο η ευχάριστη διάθεση, σας έχουν πλημμυρίσει με θετική ενέργεια και με την αίσθηση ότι «όλα είναι δυνατά»!

Η μυρωδιά του αντηλιακού τυλίγει ακόμη το σώμα σας και τα μαλλιά σας είναι ατίθασα από την αλμύρα της θάλασσας. Η καλοκαιρινή διάθεση δεν σας έχει εγκαταλείψει ακόμα, αν και σιγά-σιγά έχετε αρχίσει να επανέρχεστε στους κανονικούς σας ρυθμούς. Και καθώς η ρουτίνα της καθημερινότητας σάς χτυπάει την πόρτα, όλα εκείνα τα όνειρα που κάνατε για το μέλλον σας την περίοδο του καλοκαιριού αρχίζουν να ξεφουσκώνουν. Φέτος, όμως, μην βιαστείτε να απαλλαγείτε από αυτή την ανέμελη διάθεση και να «ξεγράψετε» μια και καλή τα καλοκαιρινά σας όνειρα, όσο τρελά και μακρινά κι αν σας φαίνονται! Αντλήστε δύναμη και ενέργεια από αυτά τα όνειρα και βάλτε απτούς και εφικτούς στόχους για να τα κάνετε πραγματικότητα.

Κάντε μεγάλα όνειρα

Αυτό που χαρακτηρίζει όλους τους επιτυχημένους ανθρώπους, άνδρες και γυναίκες, είναι ότι δεν φοβούνται να κάνουν μεγάλα όνειρα. Οραματίζονται πώς θέλουν να είναι ιδανικά η ζωή τους στο μέλλον και έπειτα εργάζονται καθημερινά για να πετύχουν τον στόχο τους, όσο μακρινός κι αν φαντάζει. Χωρίς φαντασία, δεν πάει κανείς μακριά.

Προσοχή… στα σύννεφα

Καλά τα όνειρα, αλλά το να πετάει κανείς συνεχώς στα σύννεφα δεν είναι εποικοδομητικό. Όλα έχουν τα όριά τους και ναι… η υπερβολή δεν βοηθάει.

Ισορροπώντας ανάμεσα στα όνειρα και την πραγματικότητα

Για να πετύχετε την ισορροπία ανάμεσα στον κόσμο των ονείρων και την πραγματικότητα, δοκιμάστε τα εξής:

 

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!
  • Καταγράψτε τις σκέψεις σας: Περιγράψτε με λεπτομέρειες τα όνειρά σας. Πώς οραματίζεστε το μέλλον σας; Ποιους ακριβώς στόχους θέλετε να πετύχετε, πώς σας κάνουν να αισθάνεστε και πώς πιστεύετε ότι θα επηρεάσουν τη ζωή σας;

 

  • Βάλτε τους στόχους σας σε μια σειρά: Για να επιτύχουμε έναν μακροπρόθεσμο στόχο πρέπει να ακολουθήσουμε μια λογική σειρά βημάτων και κάθε τέτοια σειρά απαιτεί συγκεκριμένο χρόνο και – κάποιες φορές – κόστος. Αυτό, λοιπόν, είναι που μας προσγειώνει στην πραγματικότητα και μας κάνει να βλέπουμε τα πράγματα ρεαλιστικά.

 

  • Φτιάξτε ένα σχέδιο δράσης: Τώρα πρέπει να οργανωθείτε και να βάλετε σε εφαρμογή ένα σχέδιο – Τι μπορείτε να κάνετε αμέσως; Τι σας επιτρέπουν τα οικονομικά σας και ο χρόνος σας; Πόσα χρήματα πρέπει να αποταμιεύετε ή να διαθέτετε για την επίτευξη του στόχου σας το μήνα; Πόσο χρόνο χρειάζεστε για να πάτε από το ένα βήμα στο επόμενο;

 

  • Κινητοποιηθείτε! Η απραξία και η αδράνεια είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας... μην αφήνετε ποτέ για αύριο κάτι που μπορείτε να κάνετε σήμερα. Έτσι θα κρατήσετε το όνειρό σας ζωντανό.

 

  • Παρακολουθήστε την πρόοδό σας: Αρχίστε να κρατάτε ημερολόγιο και να καταγράφετε καθετί που πετυχαίνετε στην πορεία της προσπάθειάς σας. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο που κάνετε και θα έχετε μια σαφή εικόνα για το πόσο κοντά βρίσκεστε στην επίτευξη του στόχου σας.

«Μην καταχωνιάζετε τα όνειρά σας στο συρτάρι. Ποτέ δεν ξέρετε πόσες νέες ευκαιρίες μπορεί να κρύβουν.»

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω